≫ 

Jokić odmarao pola meča protiv Lebrona, Džejms igrao ceo i jedva je pobedio Denver!

Posle Jute, svedena je minutaža svima u Denveru, koji je i pored toga preznojio Lebrona i ekipu

  • 2
Nikola Jokić Foto; Tanjug-AP

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Denver u derbiju večeri sa 124:121, zahvaljujući manjem prisustvu Nikole Jokića.

Posle trilera s Jutom koja je pala tek posle dva produžetka, umor je učinio svoje i igrači Denvera nisu imali snage za novi veliki trijumf, naročito jer su Lejkersi imali motiv više.

Lebron i ekipa su vezali tri poraza i bilo bi previše da nanižu četvrti, iako su bili blizu toga. Štaviše, Denver je čak i sa doziranom minutažom liderima tokom celog meča vodio u većem delu poslednje deonice, ali je posustao posle 116:111.

Serija od 10:3 u korist Lejkersa je rešila meč, pa su Nagitsi propustili priliku da održe broj pobeda za drugo mesto i korak sa Klipersima.

Džejms je ubacio 29 poena uz 12 asistencija, Dejvis 27 poena, Kuzma 25, dok je Dozije imao 18 na drugoj strani kao najefikasniji igrač.

Nikola Jokić je ostao na skromnih 12 poena i četiri asistencije, ali je na parketu proveo samo 25 minuta, dok su u Lejkersima Džejms i Dejvis igrali po 38! U Denveru, niko na parketu nije proveo više od 26 minuta.

Majami je Indijanu nadigrao sa 114:92  uz 19 poena Batlera, Toronto se poigrao sa Baksima sa 114:106 uz 25 poena Bučera i 22 Tomasa, jer sa druge strane nije bilo Adetokumba.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Ori se Džej po Denveru: Nikola Jokić odvrnuo na treningu muziku iz zavičaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷🏻‍♂️

    11. avgust 2020 | 07:42

    Ako portland bude nekako iscupao play off, a lejkersi nastave da se zezaju, ima da se pakuju posle prvog kola a titula ce da ostane san

  • Danijel

    11. avgust 2020 | 08:27

    Samo polako. Lejkersi će da “melju” kad bude trebalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA