≫ 

Saša Obradović poveo 14 igrača na Kop, Zvezdu čekaju paklene evroligaške provere na 2 turnira

Biće mnogo jakih provera za Zvezdu

  • 0
saša obradović Foto: MN Press

Delegacija KK Crvena zvezda krenula je na pripreme koje će se održati na Kopaoniku.

Na planini će crveno-beli provesti narednih 17 dana, već su obavili sve detaljne lekarske preglede, uz poseban fokus na pluća.

- Rezultati testova su pokazali zavidnu fizičku spremu svih prvotimaca, kao i da nema nikakvih komplikacija i problema za novi početak crveno-belih. Potrebno je istaći i da su svi igrači Crvene zvezde bili negativni na testiranju na Covid-19. Na taj način stekli su se svi mogući uslovi za početak priprema - saopštio je klub.

Pre samog puta održan je kratak sastanak menadžmenta, stručnog štaba i prvotimaca uz poštovanje svih propisanih mera, a to će biti praksa i u narednim danima.

- Naime, sledeći smernice Vlade Republike Srbije, kriznog štaba i Evrolige menadžment Crvene zvezde se pobrinuo da svi prvotimci imaju nesmetane uslove za rad i da njihova jedina briga bude najbolja moguća bazična priprema za sve izazove koji slede.

Na pripreme su krenuli Lengston Hol, Kori Volden, Aleksa Uskoković, Džordan Lojd, Aleksa Radanov, Branko Lazić, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Boriša Simanić, Duop Rit, Marko Jagodić-Kuridža, Lendri Noko i Ognjen Kuzmić.

U narednoj fazi priprema Crvena zvezda će učestvovati na dva izrazito jaka turnira., prvo na Glorija kupu u Antaliji od 8. do 16. septembra ove godine, rivali će biti Efes, Fenerbahče, Himki, Turk Telekom, Galatasaraj i Karšijaka.

Posle toga, od 16. do 19. septembra će se u Moskvi održati Gomeljski kup, učesnici su još Panatinaikos, Lokomotiva i CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA