≫ 

"Duda Ivković me izbacio iz reprezentacije zbog ćirilice, rekao je šta će nam taj ustaša"

 ≫ 

Tako tvrdi nekadašnji hrvatski košarkaš Franjo Arapović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika vuk
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Petar

    16. septembar 2021 | 23:28

    Dragi bivši članu reprezentacije Jugoslavije Kada si igrao za reprezentaciju Jugoslavije bio si mi u srcu kao i svi ostali igrači iz bilo kog kluba došli! U tadašnjoj Jugoslaviji, unutar republika koje su koristile kao zvanican jezik hrvatskosrpski oba pisma su bila ravnopravna! Svi smo znali da ih koristimo i u čitanju i u pisanju, tako da ne vidim neki problem po tom pitanju! Bilo je stvar licne odluke koje će se koristiti! A bili su RAVNOPRAVNI! To sto ti nisi hteo da popuniš upitnik ispisan ćirilicom govori samo o tvom ne vaspitavanju od strane onih koji su te vaspitavali, kao i o tvojoj licnoj kulturi! Toliko o tome! A sto se tiče tvojih ličnih politickih stavova, na koje svako od nas ima pravo a i poželjno je, ostajala su ispred vrata REPREZENTACIJE! To su trebali da te nauče oni koji su te vaspitavali! Ako se nisi osećao članom te iste, nisi ni trebao da oblačiš dres sa grbom Jugoslavije! Nisi izbačen zato što si osećao drugačije, već zato što si unosio razdor u njoj! Zato te Duda, Bog da mu dušu oprosti, poslao kući! Nije mu trebao neko ko unosi razdor u ekipu trebali su nam oni koji su osećali i mislili drugačije od tebe! Tvojim odlaskom se nije osećao neki nedostatak! U medicini, organizam preživi kada se odstrani ono sto mu remeti funkciju! Pišem ti latinicom , da bi mogao da me razumeš ! A ja jednako koristim i jedno i drugo pismo, i osećam se ispunjenim, jer znam više ! Ko ne zna ćirilicu, nije kompletan intelektualac! Puno te pozdravljam, i ostaj mi zdravo!

  • Gospodin

    15. januar 2021 | 08:24

    Dudina baka i majka Nikole Tesle su sestre. Veiki Gospodin, Duda, dostojanstven, pametan i sa obrazom pravi je predstavnik svoje loze. O nizekalubarskom igraču i sitnom provokatoru ne zelim da govorim - njegova dela i reci govore o njemu. Na ovim prostorima su nažalost sitne i nesposobne duše odlucivale o sudbini velikih i boljih od sebe, zato smo svi tu gde jesmo, a ne tamo gde bi bili da je bilo obrnuto.

  • bilo i ostalo

    12. avgust 2020 | 14:13

    ko o cemo rvati o ustastvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA