Sve je spremno za nikad viđeni NBA plej-of: Harden doživeo debakl pred start nokaut faze

  • 0
Džejms Harden Foto: Tanjug/AP

Odigrani su i poslednji mečevi NBA lige pred start plej-ofa.

Los Anđeles Klipersi su posle produžetka pobedili Tandere sa 107:103, dok je Filadelfija nadigrala Hjuston sa 134:96.

Naravno, neće se previše opterećivati Rokitsi zbog ovog debakla, već su ranije bili formirani svi parovi završnice, igračima je minutaža ravnomerno raspodeljena, Hardenu je i pored toga uspelo da bude najefikasniji sa 27 poena uz 10 asistencija za 26 minuta na parketu.

Haris je predvodio Filu sa 18 poena, pa su Siksersi pred plej-of prekinuli niz od tri poraza. Što se duela Klipersa i Oklahome tiče, Dijalo je dominirao u dresu Tandera sa 27 poena i 11 skokova, u Klipersima su se nametnuli Man sa 25 i Kofi sa 21 poenom.

Preostalo je samo da se obračunaju Portland i Memfis u borbi za osmo mesto Zapada, koje vodi u duel sa Lejkersima, a prvi meč je na programu u subotu u 20.30 po našem vremenu.

Već u ponedeljak u 19.30 po našem vremenu, Denver startuje protiv Jute.

Video: Vrhunska akcija Jokića i Portera koja se završila košem našeg asa

Lokomotiva Marka Nikolića i Krasnodar kandidati su za najviši plasman u Rusiji ove sezone, a upravo ove dve ekipe sastaju se danas (18.00) u Moskvi. Kec je 2,55, iks 3,10, a dvojka 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva Moskva - Krasnodar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA