Lojd pamti pokvareni sat iz Beograda, ali i navijače: Prekid bio sat vremena, oni sve vreme glasni

Bek Crvene zvezde Džordan Lojd kaže da su navijači jedan od razloga zašto je došao u Beograd i pojačao ekipu crveno-belih

  • 0
Džordan Lojd na meču protiv Zvezde Foto: MN Press

Iako njih neće biti bar još neko vreme u na tribinama srpskih dvorana zbog pandemije korona virusa, Lojd se seća i nekih manje prijatnih stvari.

- Sećam se utakmice iz prošle sezone veoma dobro jer se sat pokvario u prvoj četvrtini i rešavanje toga je trajalo praktično sat vremena. Publika je bila zaista neverovatna i atmosfera u hali čudesna. Sećam se da je sve vreme bilo jako glasno u dvorani i bilo je veoma teško - rekao je Lojd za klupski sajt i dodao da je uzbuđen što će igrati za takvu publiku.

Džordan je u Beograd stigao letom preko Atlante i Njujorka i osmog avgusta se priključio klubu i već sada zna šta želi u novoj sezoni. Pobede, raznovrsnost na terenu i agresivna odbrana su neke od primarnih stvari.

- Stvarno sam uzbuđen svojom novom ulogom u novom timu. Osećam kao da imam još mnogo da pokažem i da napredujem na evroligaškom nivou i ovo je sjajna sredina za mene da to i postignem. Pobede. To je definitivno nešto u čemu želim da doprinesem. Razgovarao sam sa trenerom nekoliko puta pre nego što sam stigao i on je uzbuđen zbog stvari koje ja mogu da uradim na terenu. Mislim da ću biti veoma agresivan i u odbrani i u napadu, diktirati tempo i kreirati za saigrače. Želim da budem prilično raznovrstan na terenu - istakao je Lojd.

On je napomenuo i da svakog dana dobija poruke dobrodošlice i podrške od navijača Zvezde, te da mu se broj pratilaca na društvenim mrežama povećao.

- Od trenutka kada sam potpisao ugovor dobio sam baš mnogo novih pratilaca na mojim društvenim mrežama i još uvek svakodnevno dobijam poruke od njih. Želim samo da se zahvalim svima, osećam ljubav od prvog dana i to me motiviše da svemu pristupim još snažnije dok nastupam u Crvenoj zvezdi. To me sve uzbuđuje, znam da imam sjajne navijače uz sebe i jedva čekam da zaigram - rekao je novi košarkaš crveno-belih.

Video: Bogdan Bogdanović o odlasku ili ostanku u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA