≫ 

Otišao da slavi rođenje deteta, pa se vratio da pojača Jutu: Konli se priključio Džezerima

Skoro sigurno stiže pre kraja prve runde

  • 0
Memfis Juta Foto: Tanjug/AP

Pouzdani defanzivac i iskusni plejmejker Majk Konli priključio se Juti Džez u ponedeljak uveče, ali nije mogao da igra protiv Denver Nagetsa.

Konli je napustio "NBA mehur" jer je dobio dete, ali po pravilima je NBA liga uspostavila mora da prođe određeni period proveden u karantinu da bi mogao da zaigra.

Juta se posle poraza u prvoj utakmici prvog kola plej-ofa sa Denver Nagetsima 135:125 nada da će Konli već do petka i trećeg meča završiti sa karantinom i dobiti zeleno svetlo da igra.

O njegovom povratku u Diznijev svet u Orlandu na Floridi ligu je obavestio klub, nakon čega sledi procena lige koliko je potrebno da bude u karantinu.

Kada je recimo Lu Vilijams izašao iz karantina zbog porodičnih razloga i onda bio usnimljen u noćnom klubu u Atlanti, NBA mu je dala nedelju i po dana karantina zbog čega je propustio završnicu regularnog dela sezone.

Minimalni karantin koji igrači moraju da prođu po povratku u NBA mehur je četiri dana i upravo tome se nadaju Kvin Snajder, trener Jute Džez i njegov klub.

Video: Koškanje nakon dobre akcije Luke Dončića na meču protiv LA Klipersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA