≫ 

Bolan vapaj Odžove porodice: Nemaju novac za transport tela i sahranu, mole ljude da im pomognu

Devojka Majkla Odža iz Amerike objavila je obaveštenje o molbi porodice za pomoć oko sahrane i prebacivanja tela u Nigeriju

  • 87
Majkl Odžo Foto: Marko Jovanović

Tragična sudbina Majkla Odža, koji je preminuo 7. avgusta od posledica srčanog udara dok je trenirao u košarkaškoj sali na stadionu Partizana, potresla je čitavu zemlju i košarkaški svet.

Još tragičnije sada zvuči vapaj porodice košarkaša koja je u Nigeriji i nije u mogućnosti da plati troškove transporta kako bi Odžo mogao da bude sahranjen u Nigeriji u svom rodnom mestu.

Njegova devojka iz Amerike Deniz, objavila je na svom profilu na Instagramu obaveštenje porodice o neophodnoj pomoći, kako bi se telo nigerijskog košarkaša prebacilo u njegovu rodnu zemlju i kako bi mogao da bude sahranjen u krugu porodice.

- Dok se pitanje Odžovih novčanih sredstava ne reše posle njegove iznenadne smrti, porodica mora da rešava sve iz svog džepa. Tražimo i cenimo svaku pomoć koju biste mogli da pružite da nadoknadimo troškove za povratak voljenog sina, brata, i strica u njegov dom u Nigeriji, kako bi mogao da počiva u miru okružen svojom porodicom - piše u objavi koju je ona podelila i na svom linku u opisu profila.

 
 
 
View this post on Instagram
Please tap the link in my bio.A post shared by Denise (@dlsprat) on

Podsetimo, i sam Odžo je pre nekoliko godina pričao o siromaštvu svojih roditelja i kako je otišao iz Nigerije u Ameriku na koledž, jer je tamo imao obezbeđenu hranu.

Video: Sala u kojoj je Odžo doživeo srčani udar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    19. avgust 2020 | 17:36

    Ožo je igrao u čovićeva oba FMP-a i normalno da snosi sve troškove transporta i sahrane. Što se tiče ovih cigančića što ne vole da uče u školi moram im reći da Ožo jeste preminuo u partizamovoj sali mogao je preminuti i kafiću pa time kafić nije dužan da snosi troškove. Lično kao čovek bi pomigao da se skupe pare za te troškove ali zbog FMP-ovih lopuža neću jer bi i to ukrali. Otvorite račun na ime porodice sigurno ću uplatiti pristojnu sumu za pomoć.

  • Mile

    19. avgust 2020 | 18:08

    Covic je ljut sto je Odzo odbio novi ugovor, i sto ga Trinkijeri vrbovao tokom sezone. Uveliko se pricalo da bi mogao da dodje u Partizan, jer nam fali centar, a realno u zvezdi mu i nije islo, plus nije imao bas neku minutazu. Koronu je dobio kao clan zvezde, ali se izlecio i da se ne lazemo kao i svi ostali ljudi posle korone nije mirovao. Ko zna sta je sve tu upetljano mozda i neka nedozvoljena sredstva, po njegovoj gradji reklo bi se da ih je uzimao... ko zna. S' obzirom da se Limar i Covke prepucavaju, sve Vam je jasno da od takva dva coveka istina se ne moze saznati. Sve u svemu tuga sto je momak umro.

  • Bili

    19. avgust 2020 | 19:31

    Cekamo moralne gromade Covica i Keselja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA