Bobi ništa lepše nije doživeo u karijeri: Pamtiće zauvek reči protivnika tokom slobodnih bacanja

Vrhunski gest Markusa Morisa

  • 1
Boban Marjanović, Markus Moris Printskrin: Twitter.com/@espn

Boban Marjanović i Luka Dončić su uzvratili udarac Los Anđeles Klipersima i poravnali su rezultat na 1:1 u seriji četvrtfinala plej-ofa u zapadnoj konferenciji NBA lige.

Bobi je za 10 minuta na parketu umalo upisao dabl-dabl sa 13 poena i 9 skokova, a tokom samog meča doživeo je i divan gests od strane protivnika.

Naime, krilni centar Klipersa Markus Moris mu je, dok su stajali jedan do drugog prilikom slobodnih bacanja, rekao da je on najbolja osoba koju je ikada upoznao.

Marjanović je jedan od najvoljenijih NBA igrača u celoj Americi. Navijači svih klubova u kojima je igrao ga obožavaju, ali isto se može reći i za protivničke. Sada je Bobi video da to važi i za protivničke igrače koji su svesni da se iza diva od 222 cm krije dobroćudna duša koja je uvek spremna za šalu i zabavu.

Pogledajte i sami gest Markusa Morisa, čije su se reči jasno čule tokom slobodnih bacanja, jer sada nema publike u hali zbog korona virusa.

Video: Zakucavanje Lenarda pored Marjanovića, ali srpski centar uzvraća trojkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA