Mladić izgubio novčanik, taksista ga sam vratio: Dobio je 2.500 dolara i ostao oduševljen za života

Sve je prećutao, a čovek je sam izašao u medije iz zahvalnosti

  • 1
Trail Blazers Lakers Basketball Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Portland Trejlblejzersa Venjen Gejbrijel možda još uvek na sebe košarkaški nije stigao da skrene pažnju, ali je uradio nešto čega se mnogi na njegovom mestu ne bi setili, jer je pomogao starijem čoveku koji ga je vozio taksijem.

Neposredno pre nego što je izbila pandemija korona virusa, odnosno pre nego što se iz Kine i Vuhana proširila na ostatak sveta i SAD Gejbrijel se vozio Uber taksijem i u autu je zaboravio novčanik.

Pokušavao je da kontaktira taksistu i nije uspevao, ali se ovaj sam pojavio na Gejbrijelovoj adresi, gde ga je prethodno ostavio i vratio mu novčanik.

To je oduševilo 23-godišnjeg krilnog centra rođenog u Sudanu i kada je izbila pandemija, taksista je na svom Uber računu uvideo uplatu od 2.500 dolara.

Gejbrijel je novac uplatio kako ovaj ne bi morao da vozi jer spada u rizičnu grupu ljudi koju napada virus korona.

Bivši igrač Kingsa, a sada ruki Blejzersa je sve prećutao i za ovo se ne bi ni saznalo da taksista sam nije izašao u javnost iz zahvalnosti prema košarkašu za koga kaže da će mu ostati doživotni navijač.

Inače, Gejbrijel je igrao u noći između četvrtka i petka u meču Portlanda i Los Anđeles Lejkersa u drugom meču prve runde plej-ofa Zapada NBA lige.

Za 21 minut proveden na terenu u porazu Portlanda 111:88, Gejbrijel je imao sedam poena, pet skokova i jednu asistenciju.

Video: Dalje nećeš moći: Vajtsajd blokirao Džejmsa, a potom Lilard pogodio s parkinga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA