≫ 

Denver se opet raspao: Gober dominirao protiv Jokića, Konli trojkama razneo Nagetse

Juta preokrenula u seriji na 2:1, teško će sa ovakvom igrom Nagetsi u drugu rundu plej-ofa

  • 2
nikola jokić Foto: Tanjug/Ap

Košarkaši Jute deklasirali su Denver drugi put zaredom u trećoj utakmici plej-of odmeravanja, preokrenuli u seriji na 2:1 i sada apsolutno imaju punu kontrolu situacije.

Džezeri su, kao i u prethodnom meču, potpuno nadigrali Nagetse, ovaj put 124:87, uz vodeće role udarnih aduta ekipe Gobera, Konlija i Mičela.

Pomenuta trojka održala je košarkašku lekciju sastavu iz Kolorada koji je i za ovu priliku bio značajno oslabljen za Herisa i Bartona, te je opet spoljna linija Nagetsa bila bez prave reakcije na ritam Džezera u oba pravca.

Konstantno je dominirao iskusni Majk Konli, imao je u jednom momentu 6/6 šut za tri, meč je završo sa 27 poena (trojke 7/8), uz njega i Rudi Gober (24p, 14 sk) koji je već u prvom poluvremenu sakupio 20 poena.

Već do velikog odmora Juta je praktično rešila utakmicu (59:42) čak i uz tanak poenterski učinak Mičela, koji se, kao i u prvoj utakmici, razgoropadio u nastavku - stigao do laganih 20 poena.

Pogledajte njegovo atraktivno zakucavanje, i to posle "asistencije" Nikole Jokića koji je lošim dodavanjem otvorio kontru za beka Džezera.

Srpski centar je sa 15 poena bio najefikasniji u svom timu što dovoljno pokazuje koliko su mu saigrači bili raspoloženi za igru. Marej je ponovo podbacio, tek 12 poena je ubacio Kanađanin, dok su se ostali utopili u sivilo ekipe koja ne liči na tim iz regularnog dela sezone.

Kod Jute su još Niang sa 16 i Klarkson sa 11 poena rasteretili glavne adute većih napora.

Plej-of. 1. runda

Zapadna konferencija

LA Lejkers - Portland 1:1

Hjuston - Oklahoma 2:0

Denver - Juta 1:2

LA Klipers - Dalas 1:1

Istočna konferencija

Milvoki - Orlando 1:1

Indijana - Majami 0:2

Boston - Filadelfija 2:0

Toronto - Bruklin 3:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    22. avgust 2020 | 09:25

    Još jedan dokaz da kada se na Jokiću igra evropska odbrana on se raspadne i njegova igra. On mora imati pomoć ili će ga Gober "pojesti". Mora se rasteretiti

  • ratar

    22. avgust 2020 | 02:23

    Jel ovo legalno sto gober radi jokicu? Videli smo se na svetskom u kini. Ko zna da gleda taj je video...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA