≫ 

U Đokovićevom timu još trojica zaraženi korona virusom

Split je tako došao do ukupno četiri pozitivna košarkaša

  • 0
ILIJA DJOKOVIC Foto: MN Press

U klubu srpskog košarkaša i povremenog reprezentativca Ilije Đokovića registrovana su još tri nova slučaja zaraženih korona virusom.

Čitav tim Splita se testirao nakon što je među igračima otkriven jedan slučaj infekcije COVID-19, pre šest dana, i rezultati koji su stigli potvrdili su nove loše vesti.

Ispostavilo se da jedan slučaj nije izolovan i da ih ima još, ali za sada nije poznato da li je i sam Đoković među njima, pošto on inicijalno nije bio inficirani košarkaš zbog kog je testiranje odmah sprovedeno.

Klub je naveo da će u narednim danima preduzeti sve potrebne mere i oglasio se putem svojih naloga na društvenim mrežama.

- Svi zaposleni u KK Split za koje je postojala i najmanja mogućnost kontakta sa zaraženim igračima su se testirali i dobili negativne rezultate. Živimo i radimo u skladu sa epidemiološkim merama - poručuju iz hrvatskog kluba.

Oni su potom poželeli i kolegama iz Zadra da se oporave, pošto je i tamo otkriven jedan slučaj zaraze zbog kog je ceo tim otišao u samoizolaciju.

Video: Prof. dr Nenad Trunić: Sa 21 godinom sam bio četvrti strelac stare Jugoslavije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA