Šta se desilo sa "kandidatom za titulu" Denverom? Meloun kritički o Jokiću, traži više od Srbina

Trener Nagetsa kaže da svi igrači moraju da se zamisle posle dva teška poraza u plej-of seriji

  • 2
majk meloun Foto: Tanjug/Ap

Denver je od pritajenog kandidata za titulu ili barem finalistu konferencije već u prvoj rundi doigravanja došao u poziciju da ga malo ko uopšte vidi u bilo kakvoj daljoj priči za plasman.

Tome su svakako doprinela dva ubedljiva poraza od Jute, u drugoj i trećoj utakmici serije, pa su Džezeri time potpuno preokrenuli situaciju u svoju korist i sada su isplivali kao veliki favoriti da reše seriju u svoju korist.

Trener Denvera Majk Meloun naravno ne može da bude zadovoljan, razlog tome je, osim poraza, "stidljiva" rola udarnih pesnica Nikole Jokića i pre svega Džamala Mareja od kojih očekuje daleko više.

- Nisam imao priliku da pričam sa njim (Jokićem), 15 poena, 6 asistencija, pet skokova... To su ok brojke, ali od Nikole, očito, nam treba mnogo više. Posebno kada Rudi Gober odigra utakmicu kakvu je odigrao sada - izjavio je Meloun posle meča sa Jutom.

Frustriran je bio Meloun, nije znao kako da napravi igru za raspoložene igrače Jute. Sve što je zamislio njegovi igrač ili nisu umeli da sprovedu u delo ili su Džezeri jednostavno prejaki za ovakav Denver bez Herisa i Bartona.

No ne traži izgovore Meloun, samo želi više od svog tima.

- Rudi Gober je dominirao, Majk Konli je dominirao, ništa nećemo uraditi ako Nikola i Džamal zajedno ubace 27 poena (Jokić 15, Marej 12). Najbolji igrači preuzimaju odgovornost i odigraju dobro. Kad to kažem, ne mislim samo na Nikolu i Džamala, svi moraju da odrade svoj deo posla, tu mislim i na sebe, a niko od nas to ne radi. Ja ne vodim dobro ekipu, ekipa ne igra dobro i mnogo toga mora da se promeni za 4. utakmicu. Ove dve prethodne su nam isprašili guzice.

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko87

    22. avgust 2020 | 17:19

    Navijam za njih,ali smesna ekipa... Kakav crni trofej. Sve se oko Jokica vrti,ne moze covek sam. Marej mu pomaze,ali generalno slabo je to. Pored njih Portland i Dalas ;-)

  • Pera

    22. avgust 2020 | 22:28

    Kritikuj sebe, pa daj ostavku... Mada posle ispadanja u pvoj rundi skinuce ti skalp u naredna 4 dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA