≫ 

Dragić odveo Majami u polufinale, dabl dabl Nurkića protiv Lejkersa

Posle Bostona i Toronta i Hitsi su se našli među četiri najbolje ekipe Istoka i čekaju Orlando ili Milvoki

  • 5
Goran Dragić na meču sa Indijanom Foto: AP/Tanjug

Majami je treća ekipa sa Istoka, posle Bostona i Toronta, koja je obezbedila polufinale plej ofa konferencije NBA lige. Hitsi su pobedili Indijanu 99:77 i počistili ih iz doigravanja sa 4:0. Hitsi sada čekaju rivala posle završetka serije između Milvokija i Orlanda.

Goran Dragić je vodio ekipu sa Floride sa 23 poena 5 skokova i 3 asistencije, uz podršku Tajlera Hera sa 16 poena i 5 skokova te Bam Adevaja sa 14 poena i čak 18 skokva

Kod Indijane čak trojica igrača su imala 20 +poena ali im to nije pomoglo da dobiju meč. Viktor Oladipo je ubacio 25 poena, Majls Tarner 22, a Ti Džej Voren 21...

Posle izjednačene prve četvrtine Majami je napravio blagu prednost na poluvremenu 48:42 koju je posle održavao kroz preostale dve četvrtine. Indijana nijedno nije uspela da ozbiljnije pripreti.

U drugom duelu "noćnog" programa u "mehuru" na Floridi Lejkersi su pobedili Portland sa 135:115 i poveli sa 3:1 u seriji.

Jusuf Nurkić je odigrao odličan meč za Treilblejzerse sa 20 poena i 13 skokova, a dodao e i 4 asistencije. Zakazao je Demijen lilard sa samo 11 poena, a Karmelo Entoni je dodao 16 poena.

Pobeda Lejkersa nije dolazila u pitanje jer su već posle 10 minuta imali velikih plus 17 43:25, a na poluvremenu 80:51. Inače je meč odigran u znak sećanja na tragično nastradalog Kobija Brajanta kome je nedavno bio rođendan.

Dominirao je Lebron Džejms sa 30 poena 6 skokova i 10 asistencija, a pratio ga je Entoni Dejvis sa 18 popena i 5 skokova, Dvajt Hauard je dodao 13 koševa i 8 skokova

Video: Internet gori zbog manijaka Dončića i ovog snimka trojke za pobedu Dalasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA