≫ 

Ozbiljan udarac za Portland: Lilard zbog povrede kolena morao da napusti ekipu

Veliki gubitak za Portland ako se plej-of nastavi

  • 0
Trail Blazers Lakers Basketball Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Portland Trejlblejzersa Dejmijan Lilard napušta NBA "mehur" zbog povrede desnog kolena, a prvi nalaz magnetnom rezonancom nije bio dovoljno jasan, pa stepen povrede nije poznat.

Bek koji je bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač od NBA restarta do plej-ofa bi propustio petu utakmicu prve runde plej-ofa protiv Los Anđeles Lejkersa.

Taj meč, a i svi ostali su odloženi zbog novog talasa nezadovoljstva usled brutalnog upucavanja Afroamerikanca Džejkoba Blejka od strane policajca u Kenoši u Viskonsinu.

NBA igrači i klubovi su bojkotovali takmičenje, tako da je plej-of trenutno stopiran, a Lilard može nesmetano da ode i oporavlja se.

On je u prve četiri utakmice u seriji sa Lejkersima prosečno ubacivao 24,3 poena i imao je 4,3 asistencije i 3,5 skokova.

Povrda o kojoj se radi se desila u ponedeljak posle čega se Lilard nije vraćao na parket. Lejkersi u spomenutoj seriji vode sa 3-1 i nalaze se na korak od druge runde, kada god se plej-of nastavi.

Video: Jokić zasuo koš Jute: Sjajno veče srpskog košarkaša u pobedi protiv Džezera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA