Juta je mogla da ukrade seriju Nagetsima: Sudije previdele šta je Gober uradio pred šut za pobedu

Sličnan previd sudija se desio i 2010. u Istanbulu kada su sudije pustile da Turska nastavi akciju protiv Srbije posle auta Tunčerija, ali tada Orlovi nisu imali sreće

  • 3
Rudi Gober gazi aut-liniju Foto: Printscreen Youtube

Juta Džez je posle drame ispala u prvoj rundi plej-ofa Zapada od Denver Nagetsa u sedam utakmica, a sedmi meč je završen sa 80:78.

U poslednjem napadu je Denver promašio zicer u kontri, a za šest preostalih sekundi Majk Konli je na drugoj strani imao šut za pobedu.

A nije trebalo da ga ima. Posle promašaja Nagetsa, centar Jute Rudi Gober je uhvatio loptu i nagazio u aut na osnovnoj liniji kada je krenuo da vuče kontru.

Umesto da lopta pripadne Nagetsima, sve sudije su previdele aut i akcija je nastavljena.

Srećom po Denver, završena je promašajem Majka Konlija, tako da se Denver provukao do polufinala Zapada sa Los Anđeles Klipersima.

Nikola Jokić je u ovom meču postigao 30 poena, imao je 14 skokova i četiri asistencije, a upravo je somborski centar ubacio i pobedonosni koš, pola minuta pre kraja.

Video: Jokić nakon što je odveo svoj tim u polufinale Zapada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷🏻‍♂️

    2. septembar 2020 | 10:51

    Pa realno su prevideli i samar koji je dobio Gober kod poslednjeg njihovog kosa kada je zakucavao...mada tu je i trener pomalo "kriv" , mogao je da trazi proveru ako nije iskoristio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA