≫ 

Toronto za pola sekunde preživeo nokaut u seriji i trojkom uz zvuk sirene šokirao Boston

Reptorsi na neverovatan način uspeli da smanje na 2:1 u seriji

  • 0

Šampion NBA lige je i dalje živ! Zahvaljujući trojki Odžija Anunobija uz zvuk sirene, košarkaši Toronto Reptorsa uspeli su da pobede Boston rezultatom 104:103 i smanje na 2:1 u seriji druge runde plej-ofa!

Boston je bio veoma blizu toga da praktično i završi posao u ovoj seriji kada je Danijel Tajs na 0,5 sekundi do kraja zakucao za 103:101, ali su potom ostali u šoku posle tajm-auta i akcije Toronta za spas.

Loptu je iz auta, sa druge strane terena, dobio pomenuti Anunobi koji je jedva uspeo da ispusti loptu pre zvuka sirene. Ona je, na veliku radost Reptorsa, prošla kroz obruč, dok je strelac koša vrlo brzo završio u zagrljaju saigrača.

Anunobi je meč završio sa 12 poena i 10 skokova, dok je Lauri sa 31 bio najefikasniji. Pratio ga je Vanvlet sa 25, Siakam je imao 16, a Mark Gasol 10.

Kemba Voker je sa 29 poena bio najefikasniji kod Bostona koji je imao još trojicu dvocifrenih igrača. Džejlin Braun je dodao 19 poena i 12 skokova, Tejtum je imao 15 poena i devet skokova, a Markus Smart 11 poena.

Četvrta utakmica ova dva rivala, koja bi bila možda i poslednja u seriji da nije bilo trojke Anunobija, zakazana je za subotu.

Video: Neverovatan potez srpskog košarkaša: Jokićev pas o kom bruji NBA liga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA