≫ 

Zvezda stotkom "počastila" FMP: Lojd ponovo dominirao u ubedljivoj pobedi crveno-belih

Amerikanac polako počeo da se izdvaja u lidera tima

  • 31
KK Crvena zvezda Foto: kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su FMP iz Železnika u drugom pripremnom meču pred početak nove sezone rezultatom 102:84 (53:37)!

Utakmica je igrana bez prisustva publike u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a trener Saša Obradović pružio je priliku svim igračima koji su se našli u protokolu. Odmarao je jedino Kori Volden.

Kao i u prvoj utakmici protiv Mege, najbolji na terenu u redovima crveno-belih bio je ovogodišnje pojačanje Džordan Lojd koji je ubacio 19 poena. Pratio ga je Lengston Hol sa 15, Davidovac je imao 12, Dobrić deset, po osam Simanić, Kuzmić, Lazić i Jagodić-Kuridža. Rit je imao šest, Radanov i Simonović po pet, a Uskoković je dodao četiri.

Što se tiče FMP-a, Filip Čović je bio najefikasniji sa 17 poena. Jaramaz je dodao 11, Radonjić 10, Lešić, Simović i Pecarski po osam.

Podsetimo, Zvezda će nakon obaveza na "Media Day Evrolige" koji će se održati u nedelju, u utorak otići u Tursku gde je očekuju nove provere na Glorija Kupu. Pored Zvezde, tu su još i evroligaši Efes, Fenerbahče i Himki, kao i timovi iz FIBA Lige šampiona Galatasaraj, Tofaš, Karšijaka i Turk Telekom.

Turnir je na programu od 18. do 13. sepetmbra, a crveno-beli će svoj prvi meč odigrati protiv Turk Telekoma. U zavisnosti od rezultata, srpski šampion će znati hoće li igrati polufinale ili razigravati od 5. do 8. mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G....

    5. septembar 2020 | 19:10

    Jel ima gde na kladionicama ovih meceva izmedju fmp i fmp 😂😂😂😂😂😂😂😂 ono kada pobedis sam sebe pa se po novinama hvalis 😂😂😂😂😂😂😂

  • Gv

    5. septembar 2020 | 17:52

    Lepo kazu ljudi, najvaznije je pobediti samog sebe, a ne protivnike 😂

  • 😁

    5. septembar 2020 | 18:54

    Ovde se pobeda Fmp-a nije dovodila u pitanju, kao uostalom i u Aba ligi, pa i u prvoj ligi Srbije. To ti je ono kad igras sam protiv sebe gde je nemoguce da izgubis...😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA