≫ 

Triler od dva produžetka za majstoricu: Louri odveo Toronto do 7. meča protiv Bostona

Neverovatan meč odigran je u borbi za finale Istoka!

  • 0
Toronto Reptors Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Toronta pobedili su Boston sa 125:122 posle čak dva produžetka, za 3-3 u pobedama i veliku majstoricu!

Kajl Lauri najzaslužniji je za pobedu branilaca titule sa 33 poena, 8 skokova i 6 asistencija, Norman Pauel dodao je 23 poena, Fred van Vlit 21, a najbolje su parirali Markus Smart sa 23 poena, 11 skokova i 10 asistencija, odnosno Džejlen Braun sa 31 i Džejson Tejtum sa 29 poena, uz 14 skokova i 9 asistencija.

Braun je obeležio prvo poluvreme sa 21 poenom za vođstvo Seltiksa, Reptorse je probudio Ibaka sa tri vezane trojke, što je bila najava velikog i neizvesnog obračuna. Toronto je do sredine treće deonice preuzeo vođstvo, vodio je tokom cele 4/4, a zanimljivo je da je 98:98 bio rezultat postavljen dva minuta pre kraja meča, niko potom nije dao koš i ušlo se u produžetke.

Ekipe su poput umornih boksera spuštale gard i bilo je jasno da će nijanse odlučivati, a presudio je Lauri pogotkom, na koji nije mogao da odgovori Smart, promašio je trojku za novi produžetak.

Presuda o daljem plasmanu pašće u noći između petka i subote, od 3.00.

Pobednik igra protiv Majamija, sa druge strane se za finale bore Lejkersi i Hjuston (2-1), odnosno Denver - Klipersi (1-2).

Video: Lebron oborio NBA rekord po broju plej-of pobeda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA