≫ 

Pilo se pivo, slušali su se Džej i Mitar Mirić: Otkiveno šta stoji iza fotke Balkanaca u NBA ligi

Otkiveno je i da su Jokić i Marjanović najveće šaljivdžije

  • 7
Bobi Marjanović, Goran Dragić, Nikola Vučević, Vlatko Čančar, Luka Dončić, Nikola Jokić Printskrin: Goran Dragić

Nedavna fotografija iz NBA "mehura", na kojoj su se nalazili košarkaši sa Balkana, izazvala je veliku pažnju u regionu, a sada je stiglo i objašnjenje kako su jedne večeri za istim stolom završili tri Slovenca, dva Srbina i jedan Crnogorac.

Podsetimo, u pitanju su Luka Dončić, Goran Dragić, Vlatko Čančar, Nikola Jokić, Boban Marjanović i Nikola Vučević, da bi im se sledećeg dana pridružili i Mario Hezonja, Ivica Zubac i Jusuf Nurkić - što je takođe dokumentovano.

Novinar "Atletika" Jovan Buha u međuvremenu je razgovarao sa njima i otkrio je priču koja stoji iza te dve fotografije.

- Bila je to luda noć puna emocija. Nismo znali šta će biti sledećeg dana. Pretvorili smo restoran u klub - rekao je Dragić, u napomenu da se sve dešavalo kada je NBA liga stupila u štrajk zbog nereda u SAD.

Novinar "Atletika" navodi da je ekipa pila pivo s obzirom na to da nije bilo ćevapa i rakije, kao i da su puštali muziku sa mobilnih telefona. Na repertoaru su bili Mitar Mirić i pesma "Ne može nam niko ništa", kao i Džej i njegov hit "Slavija."

Hrvat Zubac je u razgovoru za "Atletik" otkrio i ko su najveće šaljivdžije u društvu.

- Jokić je šaljivdžija. On se uvek zeza i zbija šale. Boban se takođe stalno šali. Ma, svi smo otprilike takvi, ali njih dvojica najviše, uvek smišljaju šale o drugima - rekao je Hrvat, da bi se na priču nadovezao i Dragić:

- Jokić i Bobi su najsmešniji ljudi. Naročito zbog toga jer praktično stalno zezaju jedan drugog. Stalno se 'nadgornjavaju', smejali smo se cele noći. Bobiju sam rekao da kad završi košarkašku karijeru sasvim sigurno ide na televiziju.

Slovenac je otkrio i da tokom njihovih razgovora nema mesta politici.

- Ne možemo izbrisati istoriju. To znači da su se dešavale loše stvari u ratu i ostalo. Ali, to je sad završeno i moramo da se okrenemo budućnosti. Imam mnogo prijatelja u Hrvatskoj. Ja sam Srbin. Pola Srbin, pola Slovenac, a baka i deka su živeli u Bosni. Znači da sam živeo sa mnogo različitih kultura – pravoslavcima, muslimanima, katolicama. Za mene nema razlike.

Video: Novak Đoković napravio žurku na treningu u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavicevic

    12. septembar 2020 | 10:46

    Bravo momci, svaka cast!!!

  • Chance

    12. septembar 2020 | 11:34

    Na ovoj slici se vidi sta zaista misli narod bivsih republika Jugoslavije, a ne ono sto nam se plasira u medijima i od strane raznih politicara.

  • Dunja

    12. septembar 2020 | 12:21

    Svaka cast omladino.Pustite matore,ozlojedjene losim,mrznjom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA