Seksizam novinara u SAD: Zasmetao mu izgled reporterke ESPN-a, dobio otkaz zbog neumesnog komentara

Sraman komentar radio voditelja iz Čikaga

  • 4
maria tejlor Foto: youtube/ESPN

Reporterka ESPN-a Maria Tejlor (33) bila je predmet vrlo neumesnog komentara radio novinara sa jedne čikaške stanice Dena Meknila (59), zbog kojeg je sad on na stubu srama, potpuno opravdano.

Maria je stalni član emisije "NBA Countdown", međutim nedavno je iskoračila i u NFL vode, tačnije bila je reporterska podrška za najavu meča Njujork Džajantsa i Pitsburg Silersa, ali se njena pojava nije dopala pomenutom Meknilu koji je krajnje ružnim komentarom navukao na sebe bes javnoasti.

- Da li je ona reporter ili prezenter na dodeli seks nagrada? - sporan je komentar Meknila koji je začas izazvao lavinu komentara, negativnih prema njemu, a pozitivnih ka Mariji.

Meknil je vrlo brzo pošto je njegova izjava postala "viralna" dobio otkaz, a Maria lavinu podrške, ali i buket cveća od svojih kolega iz NBA studija Džejlena Rouza i Džeja Vilijamsa.

- Hvala ti za tvoj intelekt, tvoju lepotu i tvoju klasu, i hvala ti što si primer onoga što nam je potrebno - poručili su lepoj koleginici Rouz i Vilijams pošto su joj uručili buket cveća kao znak podrške posle neprijatnosti kojoj je bila izložena.

Nije ni Maria ostala bez reakcije na Meknilovu seksističku provokaciju, imala je direktnu poruku za njega.

- Ako želiš da nastaviš sa seksisitčkim komentarima na moj račun, prebaci se na NBA emisiju koju vodim sutra, zajedno sa svojom mizoginijom. Zapamtite, dame: slobodno nosite ono u čemu osećate samopouzdanje - napisala je Maria.

 
 
 
View this post on Instagram
🖤A post shared by Maria Taylor (@mariataylor) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA