Strašan peh za veliko pojačanje Olimpije, doživeo dvostruki prelom noge na treningu!

Kraj sezone za Austrlaijanca poreklom iz Južnog Sudana

  • 0
Mangok Matijas

Printskrin: Youtube/Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü

Centar Cedevite Olimpije, ovoletošnje pojačanje Mangok Matiang (27, 208) doživeo je tešku povredu potkolenice na poseldnjem treningu ekipe zbog koje je hitno prebačen u bolnicu gde mu je odrađen hirurški zahvat.

Iz kluba je potvrđeno da su Mankongu pukle i tibija i fibula, u pitanju je dvostruki prelom, te je za njega ova sezona, kako stvari stoje, završena, a da nije ni počela.

 

Loše vesti saopštio je direktor kluba Davor Užbinec.

- U ime kluba, najiskrenije se zahvaljujem osoblju traumatologije na unoiverzitetskoj klinici u Ljubljani, na tome što su uregtno reagovali i došli na lice mesta i zbrinuli Mangoka, odmah po našem pozivu. Uvek nam je jedina želja da pripremni period prođe bez težih povreda, ali ovog puta sreća nije bila na našoj strani. Obaveštavaćemo nadalje javnost i naše navijače o stanju našeg košarkaša kome ovom prilikom želimo brz oporavak - izjavio je Užbinec.

Mangok Matiang je ovog leta stigao u tabor Cedevite Olimpije kao jedno od udarnih pojačanja, imao je odlične statističke brojke u Bahšehiru, projektovan je kao prvi centar Ljubljančana, koji će sada, ipak, morati da traže alternative na poziciji prvog centra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA