≫ 

Jokićev koš Lebronu u facu: "Kralj" je pokušao da ga izblokira, a onda je "popio" foru s basketa

Košarkaši Denvera pobedili su Lejkerse u trećem meču finala plej-ofa zapada

  • 4

Video: Mali, ti to hoćeš mene da blokiraš? Može, ali juče: Jokić preko Lebrona za vođstvo Denvera

Nagetsi su trijumfovali 114:106 u trećem meču finala plej-ofa zapadnje konferencije i smanjili rezultat na 2:1 u seriji koja se igra do četiri pobede.

Nikola Jokić je imao dabl dabl učinak od 22 poena 10 skokova i 5 asistencija, ali treba reći da je svih 22 poena ubacio u prve tri četvrtine.

On se odlično nosio sa centrom Lejkersa Dejvisom, ali i sa Lebronom Džejmsom kod preuzimanja, pa mu je i "prodao" foru sa uličnog basketa kada je ubacio poene posle jednog poludvokoraka.

Tačnije, Jokić je krenuo na dvokorak na isteku vremena prve četvrtine, ali se digao na šut posle prvog koraka i to sa 5 metara što je zbunilo Džejmsa. Tradicionalan potez srpskih uličnih basketaša s kraja osamdesetih i devedesetih godina.

Majami ima prednost od 2:1 pred četvrti meč finala NBA Istoka, a Boston će večeras (02.30) pokušati da slavi i poravna rezultat u seriji. Kvota na Seltikse je 1,65, a na Majami 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majami - Boston.

Video: Vrhunski prodor Jokića kroz odbranu Lejkersa krunisan odličnim košem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA