≫ 

Majami na pobedu od velikog finala, Hiro odigrao utakmicu za pamćenje

Ovaj "ruki" zabeležio je 37 poena zahvaljujući kojima je Majami stigao do 3:1 u seriji

  • 3
Tajler Hiro

Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Majamija nalaze se na korak od ulaska u veliko finale NBA lige, pošto su u četvrtom meču finalne serije Istočne Konferencije pobedili Boston rezultatom 112:109!

Majami je na taj način poveo u seriji sa 3:1, a junak trijumfa nad Seltiksima bio je Tajler Hiro koji je odigrao meč karijere i imao je 37 poena, šest skokova i tri asistencije!

Da bi mogao da obeleži ovo finale, Hiro je nagovestio još u trećoj utakkmici u kojoj je ubacio 18 poena i prvom poluvremenu. Takođe, ovaj "ruki" drži visok nivo partija uošpte u plej-ofu, gde je prosečno beležio 14.8 poena, 5.7 skokova i četiri asistencije.

U ovom četvrtom meču protiv Bostona Hiro je kažnjavao sve greške defanzivaca Seltiksa, koristio je svaki višak posle "pik en rola", a kada se dovoljno zagrejao pogađao je iz svih pozicija.

- To su sve bili šutevi pod pritiskom, ubacivao je mnoge na kraju napada. Boston je igrao dobru odbranu, morali smo da nađemo način da im se suprotstavimo - rekao je trener Majamija Erik Spoelstra.

Hiro je imao veliku pomoć u vidu Džimija Batlera koji je meč završio sa 24 poena i devet skokova. Goran Dragić je imao 22 poena i pet skokova, a Bam Adebajo  20 poena i 12 skokova.

S druge strane, Džejson Tatum je imao 28 poena i devet skokova, ali vredi pomenuti da nijedan nije ubacio u prvom poluvremenu. Braun je imao 21 poen i devet skokova, Kemba Voker je ubacio 20, a Hejvord je zabeležio 14 poena i sedam skokova.

Naredni meč ova dva rivala, koji bi ujedno mogao da bude i poslednje u seriji, igraće se u noći između petka i subote.

>>> Hoće li Denver i Nikola Jokić poravnati na 2:2 u finalu Zapada NBA lige? Večeras (03.00) ih očekuje četvrti meč u seriji s Lejkersima, a kvota na Nagetse je 2,95. S druge strane, pobeda Lebrona Džejmsa i saigrača nosi kvotu 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - LA Lejkers.

Video: Lebron glumata kao Nejmar: Sramotna simulacija asa LA Lejkersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA