≫ 

"Zvezda ne napada samo ABA već i sam vrh Evrolige": Čović najavljuje F4

Predsednik Zvezde otkrio nikad veće ambicije crveno-belih

  • 55
Nebojša Čović Foto: Marko Jovanović

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović je naglasio da je napravljen respektabilan tim za novu sezonu i da su ambicije mnogo veće nego prethodnih godina.

Zvezda je u pripremnom periodu pokazala ozbiljnu snagu pobedivši ubedljivo gotovo sve rivale.

- Zvezda je ove godine, mislim da ćemo sklopiti kockice, napravila respektabian tim, probaćemo ne samo da uzmemo ABA ligu, već da napadnemo i sam vrh Evrolige! I to otvoreno kažem!

- Pozivam, Zvezdašku javnost da vidi kako će nam podmetati i lomiti noge. Naročito obatite pažnju kakve muke i probleme ćemo imati sa finansijama - rekao je Nebojša Čović gostujući u jutarnjem programu TV Prva.

S obzirom na kvalitet prvotimaca, znanje Saše Obradovića, kao i igre u pripremnim utakmicama ambicije o kojima je govorio Čović imaju puno pokriće. Ove godine dovedena su zvučna pojačanja od Korija Voldena, Džordana Lojda, Lengston Hol, Duop Rit, i Emanuel Teri, uz iskusnog Marka Simonovića, Branka Lazića, Jagodić Kuridžu, kao i starosedeoce Davidovca, Dorbića, Simanića i novajlije Uskokovića i Radanova, Zvezda stvarno ima najozbiljniji tim u regionu.

Video: Predsednik Zvezde: Mnogo toga zavisi koliko će nam pomoći sponzori, ali i država

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zec

    27. septembar 2020 | 14:43

    Covicu prestani vise da se sprdas sa ovim grobarima,pocece da protestuju ispred UN .

  • Zis

    27. septembar 2020 | 13:44

    Majko moja sta ovaj Covic radi ovim grobarima to nije humano,ma sali se covek ne sekirajte se,obecao je vama Ostoja EL .

  • Deki

    27. septembar 2020 | 14:28

    Grobar,i pa vi trebate vise da volite FMP , pa vasi najbolji igraci svi dosli iz tog malog prigradskog kluba,Rasic,Macvan,Kecman,Vesa Petrovic,Radulnica,da idem dalje ili je dosta ?Mislim da je dosta .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA