≫ 

Kokoškov: Izuzetno poštujemo Zvezdu, Obradović je napravio energičnu i tvrdu ekipu

Oprezan je Kokoškov pred start u Evroligi

  • 0
Igor Kokoškov Foto: MN Press

Trener košarkaša Fenerbahčea Igor Kokoškov izjavio je da se ekipa raduje meču prvog kola Evrolige i da je Crvena zvezda rival kog veoma poštuju.

- Veoma smo uzbuđeni, posle duge pauze kreće akcija. Prvi meč u novoj sezoni igramo na domaćem terenu, nažalost bez navijača, ali znamo da ćemo se susresti sa dobrim protivnikom, kog izuzetno poštujemo. Po mom mišljenju, okupili su dobru grupu igrača.

- Nismo mogli da igramo protiv njih u Antaliji na pripremnom turniru, ali videli smo da su jedna energična, borbena i tvrda ekipa. I moraćemo na to da odgovorimo, ali prvo ćemo morati da se fokusiramo na sebe i na ono šta treba da radimo. Sezona će biti duga, svi smo uzbuđeni zbog novog početka - rekao je Kokoškov za klupski sajt.

Košarkaš Fenerbahčea Nando de Kolo rekao je da se svi u timu raduju povratku na parket.

- Naš rival igra dobru košarku. Crvena zvezda je uvek agresivna, iskusan je tim. Mi moramo da se usredsredimo na nas, imamo mnogo novih igrača i najvažnije je kako ćemo mi da odigramo. Bitno je da se držimo plana i pokušaćemo da uživamo u prvoj ovosezonskoj utakmici u Evroligi - poručio je De Kolo.

Meč između košarkaša Fenerbahčea i Crvene zvezde igra se u petak od 19.45 u "Ulker Sport" u Istanbulu.

>>> Zvezda startuje u Evroligi večeras (19.45) u Istanbulu, gde je čeka Fenerbahče sa novim trenerom (Kokoškov umesto Obradovića) i skoro potpuno izmenjenim sastavom u odnosu na prošlu sezonu. Turci su, naravno, favoriti s kvotom 1,30, a kvota na pobedu Zvezde je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Zvezda.

Video: Delije upale na Marakanu i uz baklje i vatromet pozdravili se sa crveno-belima pred Kipar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA