≫ 

Korona se širi Evroligom, pozitivan i Nikola Milutinov!

Moraće Srbin na kraću pauzu

  • 1
NIKOLA MILUTINOV Foto: MN Press

Trojica igrača moskovskog CSKA, Nikola Milutinov, Janis Strelnieks i Semen Antonov, bili su pozitivni na poslednjem testu na virus kovid-19, obavestio je ruski klub javnost.

Pomenuta trojka je prva grupa igrača zaražena virusom u novoj evroligaškoj sezoni, testirani su u petak, a dan kasnije, pošto su stigli rezultati, poslati su u izolaciju i njihovo stanje se prati.

Podsetimo, koronom je zaražen i trener Barelone Šarunas Jasikevičijus, koji je vodio svoj tim u prvom kolu sezone upravo protiv CSKA u Kataloniji, doduše Milutinov i Strelnikes nisu ni putovali u Barselonu zbog lakših povreda.

Uz Jasikevičijusa, zaražen je i njegov prvi asistent Darius Maskoliunas.

CSKA naredni meč igra protiv Lokomotive u VTB ligi, potom i sa Makabijem u Evroligi 8. oktobra.

Prema Evroliginim zdravstvenim protokolima, utakmica dva tima može da se igra ukoliko timovi na raspolaganju imaju po osmoricu igrača.

Video: Centar Srbije Nikola MIlutinov o Svetskom prvenstvu, a imao je jaku poruku i za Kuzmića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneža

    4. oktobar 2020 | 03:24

    Kako reče onaj doktor sa VMA danas i u Srbiji je pozitivan veci broj onih koji nemaju simptome pa se samim tim i ne testiraju. Covek lepo kaze 80% od pozitivnih nema nikakve simptome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA