≫ 

Dečko Teodore Džehverović postao MVP sa indeksom 41!

Motiv više ima Čelebić

  • 3
Teodora Džehverović, Nino Čelebić Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Košarkaš Nino Čelebić obeležio je 1. kolo Druge lige Srbije, što je posebno privuklo pažnju javnosti zbog drugih stvari.

Borac Zemun pobedio je ekipu Star sa 106:79, a Čelebić je ubacio 33 poena uz devet asistencija, pa nije bilo dileme o tome ko je igrač kola.

Došao je do indeksa 41, osvojio je priznanje, a to je dobilo šaljiv epilog zbog njegove veze sa pevačicom Teodorom Džehverović.

- Šta ti je terapija kod Teodore Džehverović. Nino Čelebić, aktuelni dečko napred navedene pevačice, nije do juče ni sam bio siguran da li je košarkaš ili DJ, danas već 41 poen - podsetila je i šaljiva stranica "Dnevna doza Miška Ražnatovića" na uspeh košarkaša.

Ko zna, možda mu pevačica bude motiv više da se dokaže i u nastavku sezone.

Inače, Teodora je svom dečku i pre nego što su počeli da se zabavljaju objasnila će se mediji "kačiti" za nju, iako je i on poznata ličnost. Nema sumnje, nakon veze s pevačicom i njegove partije će se pratiti sa većom pažnjom.

 

Video: Vrckala guzom, a onda napravila špagu: Teodorin seksi ples na bazenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    6. oktobar 2020 | 08:52

    2. Liga...To ti dodje 3. ukupno posle Aba Lige i Prve...Tamo nema ni 100€ platu...To se zove rekreativna košarka...Moj komša juče razbijao klince u kraju isred zgrade...Slična vest

  • Marko

    6. oktobar 2020 | 08:50

    Ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA