Lejkersi oblače talične dresove za 5. meč finala, posvećeni su Kobiju i nemaju poraz u njima

Lebron, Dejvis i ekipa imaju priliku da već u petak osvoje šampionsku titulu

  • 2
NBA Finals Heat Lakers Basketball Foto: Tanjug/AP

Los Anđeles Lejkerse samo još pobeda deli od prve titule prvaka posle deset godina, ukupno 17. za franšizu iz "Grada anđela", ali i četvrtu u karijeri Lebrona Džejmsa.

Žele "Jezerdžije" da reše finale sa Majamijem već u narednoj utakmici (trenutno 3:1 u seriji), otud se misli na svaki detalj, pa i na opremu u kojoj će izaći u potencijalno poslednjem meču sezone.

Potvrđeno je da su Lejkersi izabrali da igraju ovaj duel u specijalnim dresovima posvećenih Kobiju Brajantu, koje je zapravo on i dizajnirao, crni su i asociraju na "Crnu Mambu" , kako je bio nadimak tragično preminule zvezde kluba.

Nije prvi put da Lejkersi igraju u toj opremi, koja se pokazala kao talična po tim, jer su pobedili sve četiri utakmice koje su igrali u pomenutoj opremi, dve od toga sa Majamijem.

Na dresovima su ispisani inicijali "KB", a postoji teorija da je razlog nepobedivosti Lejkersa u njima, veća motivacija koju imaju zbog dresa njihovog idola.

 
 
 
View this post on Instagram
The Lakers have a chance to hold up the Larry O’Brien trophy in their Mamba uniforms 🏆🖤 - Follow @hoopsview for more!A post shared by Hoopsview (@hoopsview) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudije

    8. oktobar 2020 | 15:33

    Isto sa njima da obuku dresove jer je ovo i njihova titula

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA