≫ 

Prvi veliki ABA derbi pred nama, Partizan čeka nepobedivu Budućnost!

Očekuje nas vrhunska košarka u hali "Ranko Žeravica"

  • 8
Kk Partizan - KK Budućnost Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da će meč drugog kola ABA lige protiv ekipe Budućnosti biti veliki izazov za crno-bele.

U prvom kolu regionalnog šampionata, crno-beli su izgubili od Borca, dok je Budućnost savladala ekipu Splita.

- Postoji nivo igre, pre svega mislim na odbranu i borbenost, na kojem Partizan uvek mora da bude. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sjajno otvorila sezonu i koja sa pravom ima velike ambicije. Veliki izazov, ali ga rado prihvatamo sa željom da na njega odgovorimo na najbolji mogući način - rekao je Šćepanović za klupski sajt.

Oba tima na krilima trijumfa u Evrokupu dočekuju sutrašnji duel. Podgoričani su na gostujućem terenu savladali Metropolitans, dok je Partizan bio bolji od ekipe Venecije u Beogradu.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz očekuje neizvesan meč sa gostima iz Podgorice.

- Budućnost je već na startu sezone pokazala dobru formu. Zabeležili su sve tri pobede, a znamo i da su u pripremnom periodu pobeđivali Cedevita Olimpiju i Mornar. Ipak, mislim da smo i te kako u stanju da utakmicu uvedemo u ritam koji će nama više odgovarati i da na taj način dođemo do pobede. U poslednjih nekoliko godina, mečevi Partizana i Budućnosti su uvek neizvesni, pa verujem da će tako biti i sutra - rekao je Jaramaz.

Meč između košarkaša Partizana i Budućnosti igra se sutra u Hali sportova "Ranko Žeravica" od 20 sati i bez prisustva publike.

Prvu utakmicu na domaćem terenu u novoj sezoni Evrolige Zvezda će odigrati večeras (19.00) protiv šampiona Španije Baskonije. Po svemu što znamo, očekuje nas nezivestan meč, a to govore i kvote - kec je 1,90, a dvojka 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Baskonija

Hoćemo li večeras (03.00) dobiti novog šampiona NBA lige? Kvota da će biti tako, odnosno da će Lejkersi savladati Majami i četvrti put u finalnoj seriji, je 1,35. S druge strane, pobeda Majamija nosi kvotu 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za La Lejkers - Majami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    9. oktobar 2020 | 15:06

    KOGA U SRBIJI INTERESUJE MEČ franjevaca i poturica ?

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    9. oktobar 2020 | 15:05

    Да и овде не јуре прву победу? Бар се ови други не зову Борац, можда имају 20% шансе...

  • Oki

    9. oktobar 2020 | 14:48

    Šta da očekujemo kad gubimo protiv Borca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA