Simonović "sipao" trojke Baskoniji, pa objasnio Špancima: Pokazali smo da neće dobiti šta su tražili

Crveno-beli su se uzdigli posle poraza od Fenerbahčea u prvom kolu

  • 2
MARKO SIMONOVIC Foto: MN Press

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović kaže da je njegov tim odigrao odlično u ubedljivoj pobedi nad Baskonijom u drugom kolu Evrolige, 90:73 u Beogradu.

Tim Saše Obradovića je upisao prvi trijumf u novoj sezoni, a Simonović je bio jedan od najefikasnijih sa 16 poena. Prednjačio je Džordan Lojd sa čak 30.

- Sjajna utakmica za nas, igrali smo sjajnu odbranu 40 minuta i odmah od starta nametnuli svoj ritam i pokazali smo im da neće dobiti to što su tražili u Beogradu, a to je pobeda. Čestitam svima, ovo je sjajna pobeda, prva, u drugom kolu. Pokazali smo da je u Istanbulu bilo samo loše veče - rekao je Simonović posle meča.

Marko je u drugom poluvremenu vezao nekoliko trojki, kojima je i definitivno Zvezda slomila otpor šampiona Španije.

- Dobro sad za te trojke, bitno je da smo pobedili i da je neko pokrenuo ekipu. Džordan je bio sjajan, a i ceo tim. Što se tiče publike, ne mogu vam opisati koliko je čudno igrati bez njih. U ime svih kažem da nam nedostaju i nadamo se da će se situacija uskoro rešiti - dodao je Simonović.

Video: Koprivica otkriva gde se greši u radu sa mladim sportistima koji ne uspeju da naprave karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA