≫ 

Obradović pred Žalgiris: Imaju i glavu i rep, znamo odakle prete i imamo čemu da se nadamo

Obradović je analizirao Litvance

  • 1
Saša Obradović Foto: ATA Images

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović kaže da je dobro što se njegova ekipa pred meč sa Žalgirisom nije previše potrošila energetski.

Crveno-beli igraju u utorak sa Žalgirisom kao domaćini, a u nedelju su pobedili Borac u ABA ligi sa 95:64.

- Izuzetno je važno da imamo dobru energiju i u tom smislu jučerašnja utakmica nije imala veliku potošnju i verujem da ćemo moći da odgovorimo u tom delu plana pred ovu utakmicu. Dolazi nam jedna vrlo jaka, organizovana i dobro trenirana ekipa koja ima glavu i rep - konstatovao je Obradović za klupski sajt.

Pred gostovanje Žalgirisa jedno od pitanja ticalo se i zdravstvenog biltena pojedinih igrača u litvanskom timu, a Žofriju Lovernju je stigao pozitivan test na koronu.

U međuvremenu su stigli i negativni testovi i Lovernju i Gregu Monrou tako da će obojica konkurisati za tim u Beogradu.

- Znamo odakle nam preti glavna opasnost, ona dolazi kroz plejmejkere tu su i dalje Vokap, Lekavičijus, Grigonis i Milaknis kao najbolji šuteri. U Lovernju imaju dobar balans te spoljne i unutrašnje igre. S obzirom na naš dobar niz na početku, imamo razloga da se nadamo da ćemo odigrati još jednu dobru utakmicu i da dođemo do pobede - rekao je trener crveno-belih.

Njegov košarkaš Marko Jagodić Kuridža tvrdi da je Žalgiris ozbiljna ekipa koja se sigurno neće oslanjati samo na Lovernja i Vokapa, te da se Zvezda sprema  u ponedeljak za taj susret. Utakmica se igra u utorak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Video: Lojd oduševljen Dobrićevom surovom bananom: Kunem se da je ovaj brat mali Lebron!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    12. oktobar 2020 | 19:44

    Bice tesko odlicna su ekipa ali verujem u ovaj tim zvezde..bice bas tvrdo i ocekujem naravno pobedu..1 i manje koseva ko igra kladzu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA