Trener CSKA osuo paljbu po Evroligi: Gubi se takmičarski značaj i pravičnost

Podsetimo, CSKA je javila da imaju još jednog zaraženog igrača od korone

  • 5
Dimitris Itudis Printskrin: Telegraf

Trener košarkaša moskovskog CSKA Dimitris Itudis rekao da je Evroliga, zbog novonastale situacije sa korona virusom, gubi takmičarski aspekt i pravičnost.

Najjače klupsko košarkaško takmičenje u Evropi iz kola u kolo ima problem sa zaraženim igračima, zbog čega se mečevi odlažu i otkazuju.

- Celokupna sitaucija se samo pogoršava. Himki nema zdrave igrače, Asvel i Zenit imaju previše zaraženih, mi imamo četvoricu pozitivnih. Mogu da spomenem još mnogo klubova, kao što je Barselona i drugi, ali ja sam samo trener. Verujete mi, Evroliga gubi takmičarski aspekt i pravičnost -  rekao je Itudis, a prenosi Jurohups.

Košarkaši CSKA večeras u Istanbulu igraju meč u Evroligi protiv Fenerbahčea, a u međuvremenu je stigla vest da je koronom zaražen i Andrej Lopatin.

On je postao četvrti igrač CSKA koji je pozitivan na Covid -19, nakon što su pozitivne nalaze 4. oktobra dobili Nikola Milutinov, Janis Strelnieks i Semin Antonov.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 2

    14. oktobar 2020 | 13:20

    Samo drzavni projekat KK Zeleznika kao nema zarazenih. Gasi to odmah.

  • Deki

    14. oktobar 2020 | 13:01

    Sport u ovim okolnostima gubi smisao, svaki dan je ocekivati da se pojavi zaraza u npr Kk Partizan ili Cz, ili u Fk, a klubovi tonu u dugove. Trebalo bi zaustaviti takmicenja makar dok ne bude te famozne vakcine. Klupove zamrznuti, igracima saopstiti da nema plate ili minimalne uplate ili neka idu. A kad dodju bolja vremena bice i utakmica. Evo Ivanic iz Zvezde, sutra neko drugi, nema smisla.

  • Deki

    14. oktobar 2020 | 14:10

    Pa bolje i tako nego nikako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA