≫ 

Bokan uz pomoć 11 klubova odblokirao račun ABA lige

Tako barem tvrde podgoričke "Vijesti"

  • 20
Dragan Bokan Foto: Marko Jovanović

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan i advokatski tim, u saradnji sa klubovima, uspeli su da odblokiraju račun ABA lige.

Kako prenose Vijestti, klubovima su ponovo na raspolaganju sredstva u zagrebačkoj "Raiffeisen banci" i na taj način omogućeno je nesmetano poslovanje i ispunjavanje finansijskih obaveza.

Na prošlonedeljnom sastanku, 11 od 14 klubova članica je podržalo i ovlastilo Bokana da u ime ABA lige sa pravnim timom zastupa ovo regionalno takmičenje i pokuša da deblokira račun, koji je blokiran od strane Nebojše Čovića, prvog čoveka Crvene zvezde.

Klubovi koji su podržali ovu odluku su Cedevita Olimpija, Mornar, Partizan, Zadar, Mega, Igokea, Primorska, Krka, Budućnost Voli, Borac i Split.

Očekuje se da će Dragan Bokan zakazati i voditi sledeću Skupštinu na kojoj će se rešiti pravni status rukovođenja i jasna vlasnička struktura ABA lige.

Takođe, očekuje se da i pored složene epidemiološke situacije nesmetano počne takmičenje u ABA 2 ligi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    15. oktobar 2020 | 14:24

    Sada se vidi da Čović i njegova dva FMP-a uništavaju košarku. Sada će ponovo ganci stati u zaštitu ovog Barona Mithauzene. Čović misli da se još nalazi u politici jedno priča drugo misli a sasvim treće radi. Prvo što treba da se reši pitanje imena kluba i da se jedan FMP izbaci iz ABA lige zbog sukoba interesa ili izbaciti oba FMP-a zbog nameštanja i dogovaranja.

  • Sudija

    15. oktobar 2020 | 15:00

    Ko je vise taj Covic da on blokira racune i radi sta hoce, dali to znaci da je pored 2 fmp-a on vlasnik i te cirkus luge koja sve to dozvoljava umesto da ga je na vreme udaljila iz tog takmicenja. Sramota sta sve trpe klubovi sa prostora cele bivse SFRJ zbog bahatosti jedne osobe. Svi treva da istupe pa nek igra on u tij ligi sa svoja dva kluba.

  • Srle

    15. oktobar 2020 | 15:02

    U predgradju muk i neverica, bravo za Bokana. Sada im naplatiti sav dug do zadnje pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA