≫ 

Trinkijeri o podvigu protiv Kokoškova: Pobediti Fener, i to posle Makabija...

Posle 4. kola, Bajern ima učinak 3-1

  • 5
Andrea Trinkijeri, KK Partizan Foto: MN Press

Košarkaši Bajerna pobedili su Fenerbahče na gostovanju sa 75:71, i to posle velikog preokreta.

Imao je Fener 22 poena prednosti već u 1. deonici, na poluvremenu 45:25, ali je Bajern uspeo da preokrene.

To je prokomentarisao trener Bavaraca, Andrea Trinkijeri.

- Pokazali smo dva različita lica. U prvom poluvremenu smo izgledali veoma loše i nema izgovora, bilo je poražavajuće. Ne mogu da verujem da smo bili toliko bili loši - rekao je on.

- Mi smo probali da nađemo petorku koja može zajedno da profunkcioniše, da nađemo naš DNK, da igramo odbranu, odbranu, odbranu. Čestitam igračima jer je 2. poluvreme bilo neverovatno. Pobediti Fener, i to posle Makabija, dve pobede na gostovanju u nizu, verujem da je to velika nagrada za moje igrače. Srećan sam zbog njih.

Bajern deli drugo mesto sa Baskonijom, Valensijom, Olimpijakosom, Olimpijom i Barselonom sa 3-1. Maksimalan učinak ima samo Žalgiris.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    17. oktobar 2020 | 07:08

    Cirkuzant pravi čuda gde god da ode bravo trinki ti si pravi mag želim ti puno uspeha i vrati se u partizan da dovrši priču

  • Realan

    17. oktobar 2020 | 11:24

    Ljudi ovaj covek je u 5 trenera u Evropi! Ako cemo iskreno,sa ovakvim Bajernom pobediti Fener i Makabi u gostima onda svaka cast! Nije slucajnost sigurno! Da ne pricamo prosle godine o Partizanu sa prosek aba ligaskim igracima koji ove godine ne mogu nista napraviti!

  • Partizan

    17. oktobar 2020 | 14:55

    To je nas Trinki. Sad samo potvrdjuje da je klasa od trenera! Ciganima je cirkuzant, jer ih je vrteo ko na ringispilu jednim prstom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA