≫ 

Legendarni NBA igrač ostvario san, otvara kanabis šop: Šon Kemp će snabdevati Sijetl "travom"

Bivši košarkaš Supersoniksa pokrenuo sopstveni biznis

  • 2
šon kemp

Foto: twitter/udubtrailblazer

Legendarni NBA košarkaš Šon Kemp koga malo stariji ljubitelji igre pod obručima pamte po vrhunskim partijama u dresu ugašene franšize Sijetl Supersoniks - otvara kanabis šop!

Ostvario je Kemp davnašnju želju, u državi Vašington, u gradu Sijetlu, je inače zakonski legalizovana prodaja kanabisa, te je Kemp, uz pomoć dvojice partnera, pokrenuo biznis koji mu je ujedno i veliko zadovoljstvo.

Šop kreće sa radom 30. oktobra i prvi je te vrste kojim će rukovoditi Afroamerikanac.

- Radujem se što ću moći da ugostim navijače Sijetla na dnevnom nivou počevši od dana otvaranja - poručio je Kemp koji je osam godina od ukupno 14 koliko je proveo u NBA, bio član Sijetla.

Specijalni gost na otvaranju biće mu, a ko bi drugi, njegov dugogodišnji saigrač i lider tadašnjeg Sijetla Geri Pejton, koji i sam ima biznis sa kanabisom, firmu "CannaSports"

Kemp, kako kaže, otvaranjem svoje radnje želi i da motiviše obojene ljude da više razmišljaju u pravcu pokretanja ličnog biznisa.

- Nadam se da će ova moja priča biti inspiracija za mnoge moje ljude da se upuste u legalan posao sa kanabisom - kaže Kemp.

 

Na zidu Kempovog šopa urađen je veliki mural sa njegovim likom iz najboljih dana u dresu Sijetla, iza dominira zelena boja koja je i simbol kluba i produkta koji će uskoro da pusti u promet. Odradio ga je lokalni umetnik Džef Džejkobson.

Kempa su u novi biznis izgurala dvojica potvrđenih biznismena Met Šonlejn i Remzi Hamid, njihova firma "Main Street Marijuana" je lider prodaje kanabisa u državi Vašington još od kada je zakonski omogućen ovaj biznis, te će uz njihovu podršku bivši košarkaš da gradi svoju priču.

- Želim da omogućim mojim mušterijama da kode mene imaju najbolju robu, iskustvo i cenu u Sijetlu. U Šonlejnu i Hamidu imam fantastične partnere koji su garant da ćemo raditi ono što smo zacrtali za naše mušterije, koji su nam top prioritet - poručio je nekadašnji šestostruki ol-star igrač.

 

Video: Zaboravite na obične obroke: Hleb od kanabisa polako osvaja svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA