≫ 

Da smo imali Gorana na 100%, bilo bi sedme utakmice: Rajli žali zbog povrede Dragića u NBA finalu

Predsednik Majami Hita Pet Rajli čestitao je Lejkersima na NBA tituli ali kaže da će uvek ostati nedoumica "šta bi bilo kad bi bilo"

  • 0
Tajler Hiro Foto: AP/Tanjug

Majamiju se na startu finalne serije povredio Goran Dragić, isto se desilo i Bamu Adebaju.

Jedan je svojim iskustvom doprinosio u napadu, drugi je najbolji defanzivac reketa u Hitu. Obojica su se vratili na teren pre kraja serije, ali nijedan nije bio "svoj".

- Voleo bih da sam video kako bi bilo da smo igrali svi kao celina. Imaćemo opet svoju šansu. Lejkersi imaju dvojicu najboljih danas u Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu. Pobedili su nas pošteno, ali će uvek biti ta "fusnota", da smo imali Bema i Gorana na 100 posto... Goran je bio naš vodeći strelac do ulaska u finale. Možda bi otišlo u sedmu utakmicu - rekao je Rajli za Majami Herald.

U izostanku učinka Dragića i Adebaja, Džimi Batler je morao da igra praktično "sam" i u dve utakmice u kojima je bio igrao u tripl-dabl modu Hit je pobedio, ali je Lejkersima pripala serija od šest utakmica.

Video: Džordan, pa sad i on: Lebron Džejms popušio tompus na konferenciji za medije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA