Da li je ovo najluđa trojka godine? Niko ne može da veruje kako je Nenadić ovo ubacio

I to uz faul

  • 1
Foto: Printscreen Twitter / ABA liga

Košarkaš FMP Železnika Nemanja Nenadić predvodio je svoj tim u utakmici četvrtog kola ABA lige protiv Budućnosti, kako poenterski, tako i "estetski".

Budućnost je tokom većeg dela meča vodila na svom parketu i na kraju je jedva uspela da pobedi tim iz Železnika 77:76. Meč je praktično rešen u jednom napadu kada je Marko Radonjić napravio nesportsku ličnu, a Nikola Ivanović i Džastin Kobs iskoristili penale i po dva poena za +3 u korist Podgoričana.

Međutim, sredinom treće četvrtine Nenadić je izveo jedan od najboljih poteza i uz mnogo sreće ubacio trojku uz faul Ivanovića. On je krenuo u prodor po levoj strani, Nikola ga je faulirao daleko od koša, a Nenadić je "kao mator" instinktivno izbacio loptu i ona je prošla kroz obruč.

Budućnost je u tom trenutku vodila 53:45, ali je bivši igrač Crvene zvezde u jednom potezu doneo četiri poena svom timu, što na parketima u ABA ligi nije česta pojava.

Video: Saša Obradović uz psovke i miks engleskog i srpskog tražio od ekipe da da gas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    25. oktobar 2020 | 20:24

    Nikad više Hičkokova završnica,u zadnjoj sekundi finala ABA lige pogođene dve trojke,Cibona za trofej i pobedu, ali Kecman nije tako mislio,nekoliko deseti delova sekunde i šut preko celog terena bez koske za tricu...Slavlje u Ciboninoj dvorani stalo,svi u šoku,ne veruju, Kecman im ukrao već osvojen trofej...gledao sam i bio sam u šoku kad je Cibona u zadnjoj sekundi dala tricu za pobedu...tek sam na ponovljenom snimku video remek delo Kecmana za ABA trofej...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA