≫ 

"A nije bilo mesta za Anđušića u Partizanu": Ratko Varda "prozvao" crno-bele posle poraza

Varda je u svom stilu prokomentarisao novi meč Partizana

  • 13
KK Partizan, Danilo Anđušić Foto: MN Press

Košarkaši Partizana doživeli su novi udarac u Evrokupu, što je prokomentarisao i Ratko Varda.

Poznato je da Varda često komentariše dešavanja u crno-belom taboru "bez dlake na jeziku", iako je veoma je privržen klubu.

Baš zbog ljubavi prema Partizanu ga i bole trenutni rezultati, ovaj put je prokomentarisao partiju Danila Anđušića u pobedi Burža.

Nekadašnji igrač crno-belih nije imao milosti, ubacio je 23 poena uz dve ukradene lopte i četiri asistencije, pa je Varda "pecnuo" crno-bele".

- Ako se dobro sećam, pre 4-5 godina nije bilo mesta za Danila Anđušića. Bravo, dečko - napisao je Varda.

O lošoj atmosferi govore i reči Vlada Šćepanovića.

Ratko Varda Foto: Instagram.com

- E oni su nam pokazali kako se voli klub. Ne preko intervjua, hvaljenjem navijača, na instagramu ili udaranjem u grudi. Nego na terenu, teren je jedino merilo - rekao je on između ostalog.

Video: Šćepanović: Veliki sam optimista, moramo dati sve od sebe

Najzanimljiviji meč ovog kola Lige Evrope igra se večeras od 21.00 u Baskiji, gde Sosijedad čeka Napoli. Biće to sudar dve kvalitetne ekipe, a koliko je neizvesno pokazuju kvote - i na keca i na dvojku kvota je 2,75, a na iks 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sosijedad - Napoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    29. oktobar 2020 | 09:45

    А шта то фали њиховим резултатима?

  • Igor Obrenovac

    29. oktobar 2020 | 12:05

    Najveća pobeda Partizana i Srpske košarke je trenutak kada je Dule oterao MVP-a ABA lige Andjušića i bacio u vatru Bogdana Bogdanovića. Andjušić može da ima veče i ovom raspalom Partizanu da 50 poena, ali Andjušić nikad neće moći da uradi za Partizan i Srpsku košarku ono što je uradio Bogdanović.

  • Ćale

    29. oktobar 2020 | 09:14

    Igrač na mestu naše dete ali nije po viZiji trenera koji su bili u klubu bio ... Ovo je lom od rada i uprave trenutno evidentno je besparica .. ali moraš da kažeš ko je taj ko je smanjio budžet i sponzore ove sezone zašto je sve za 360stepeni drugačije nego prosle sezone ...??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA