≫ 

Mornar pogodila tragedija: Posle Pavićevićevih suza, saopšteno da je Mornar izgubio člana štaba

Teški dani za Barane

  • 0
Mihajlo Pavićević

Foto: Twitter.com

Košarkaši Mornara utučeni su zbog poslednjih vesti koje su stigle iz bolnice.

Trener Mihajlo Pavićević zaplakao je posle utakmice protiv ekipe Budućnosti u Evrokupu, a razlog je teška situacija zbog koje su mnogi članovi kluba, uključujući i predsednika Đorđija Pavićevića, trenerovog brata, bore sa korona virusom.

Dan posle ovoga, saopšteno je da je preminuo ekonom Luka Macanović, ali nije saopšten još razlog.

- S tugom obaveštavamo košarkašku javnost, naše navijače i sve prijatelje kluba da je danas u barskoj bolnici preminuo Luka Macanović. Bio je ekonom Mornara ali i naš vedri duh „zadužen“ za dobru atmosferu, kojeg su svi u klubu voleli i poštovali. Luka, zauvek ćeš ostati u našim srcima! U svakoj našoj pobedi bio je i tvoj trag, u svim našim budućim uspesima živeće uspomena na tebe - saopštio je klub.

Pavićević je u sredu posle meča otkrio je koliko je ekipi teško palo sve oko korone.

- Ušli smo u psihozu, na svaka dva dana radili testove, čekali rezultate. To uopšte nije prijatno, a onda je svakom testiranju neko ispadao, da li stručni štab ili igrački kadar. Ne znaš šta da radiš, kako da radiš, verujem da nas je ova utakmica vratila. Nadam se da ćemo imati sreće da nas kovid ubuduće zaobiđe, da ćemo moći da se vratimo normalnom treningu.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA