"Trinkijeri ozbiljno radi sa Bajernom, ali imamo i mi adute": Obradović veruje u dobar rezultat!

Utakmica između Bajerna i Zvezde igra se sutra od 20.30 sati.

  • 7
Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde u petak protiv Bajerna u Evroligi počinju "mini turneju", a trener Saša Obradović veruje da će ekipa u naredne tri utakmice dobiti odgovore na neka važna pitanja.

Zvezda posle Minhena putuje u Kopar, gde u nedelju u ABA ligi igra protiv Primorske, a potom ide u Lion, na odloženi meč Evrolige.

Zvezda će imati zadatak da zaustavi Vladimira Lučića koji je lider tima sa 15,5 poena po meču.

- Nisu igrali domaće prvenstvo, spremaju se za Evroligu, što je dobar razlog da se opravdaju ti dobri rezultati. Veliko poštovanje prema radu Trinkijerija koji je ostavio pečat ovde.

- Znaju šta rade,imaju i glavu i rep, igraju čvrsto, sigurno teška utakmica za nas i gledajući težak raspored pred nama, više ćemo najverovatnije učiti iz utakmica nego iz treninga, ali sama utakmica može nam dati neke odgovore o momentum i status ekipe - rekao je Obradović.

Vladimir Lučić Foto: Marko Jovanović

Iskusni Zvezdin prvotimac Marko Simonović smatra dfa je Bajern do sada pokazao najviše ove sezone u elitnom takmičenju.

- Igraju zaista dobro. Izgubili su na jedan šut od Armanija, ostale dobili…Odlična ekipa, odlično vođena, jasna je ideja šta se radi na terenu, znaju se uloge, lideri, želje. Igraju dobru timsku košarku, ali imamo i mi naše adute, prednosti i šanse u odnosu na njih. Moramo da odgovorimo na isti način, Zato je cilj pokriti tamo gde smo slabiji i napasti gde smo jači - istakao je Simonović.

Video: Andrea Trinkijeri crta legendarnu trojku Saše Đorđevića i objašnjava kretanje igrača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    5. novembar 2020 | 16:33

    Ovi iz fmp2 dobro poznaju trenera Bajerna pa otuda i slabo komentarisu, na pomolu je da se upiše još jedan poraz 😅

  • Luka

    5. novembar 2020 | 18:27

    Da IMAJU GLAVU I rep. A sta vi imate. NOVCE DRZAVNIH.

  • Zvezdan Ciganović

    5. novembar 2020 | 16:56

    Ajte molim Vas g. Obradoviću ne mažite navijače. Pa Vi niste mogli da dobijete ubedljivo najgori tim u EL u gostima, a sad bi da dobijete Bajern u gostima. Daj Bože da grešim, ali vi lično nemate potencijal da vodite ovaj za naše uslove, moćan tim. Lako je u ABA ligi, ali EL je merilo, a tamo ste užas i očaj. Izgubili ste 3 čiste dobijene utakmice, vašim neznanjem. Morate još da rastete, ali ne u Zvezdi. Znate vi vrlo dobro koji su ciljevi Zvezde. Više, jače bolje. To sa Vama uz dužno poštovanje Zvezda nema. Vratite Pešića ili Radonjića. Ah da, pa alfa i omega kluba Čović, se sa njima vrlo ružno rastao. Ali doživećemo i mi simpatizeri, kako volite da nas posprdno nazivate, da vam vidimo leđa. I Vama i g. Čoviću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA