≫ 

Obradović posle teške muke s Primorskom: Nismo se dovoljno zalagali, videlo se po broju skokova

Može se naslutiti da trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović nije preterano zadovoljan izdanjem svoje ekipe u Kopru uprkos pobedi nad domaćom Primorskom

  • 3
Saša Obradović, Mega - Zvezda Foto: MN press

Zvezda se poprilično namučila da savlada fenjeraša ABA lige sa 84:72 i to tek u poslednjih nekoliko minuta, nakon što su crveno-beli prokockali 18 poena prednosti iz prvog poluvremena.

- Malo ulazi u utakmice koje manje respektuješ i onda, iz utakmice i načina na koji smo to izgubili u Minhenu, reflektuješ i na ovu utakmicu. Mislim da, zalaganje možda nije bilo na najvećem mogućem nivou - rekao je Obradović na konferenciji posle utakmice.

Zvezdu je do pobede povukao Kori Volden serijom svojih poena sredinom četvrte četvrtine, a tokom čitavog meča Primorska je dominirala u skoku.

Najbolji skakač kod domaćih, Jurij Macura, imao je čak 17 skokova od čega je šest bilo u napadu, dok je ukupan odnos bio 36 prema 24 za Primorsku (12:5 u ofanzivnim).

- Može da se vidi po broju skokova, pogotovo u napadu od Primorske. Na tome moramo da poradimo. Dobro je da je mali Aleksa Uskoković dobio minute, dobro je da su igrali neki igrači koji su manje minuta dobijali. Duga je sezona, važna nam je pobeda i da se niko nije povredio - dodao je Obradović.

Njegov tim je ostao prvi sa šest pobeda iz isto toliko mečeva u ABA ligi, dok je Primorska upisala do sada svih šest poraza.

Video: Najzanimljiviji trenuci prvog poluvremena meča KK Crvena zvezda i KK Koper Primorska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    8. novembar 2020 | 21:10

    Stigao je umor igrace to se videlo.

  • Vozdovac

    8. novembar 2020 | 22:08

    Ja mislim da bi ti trebao da razmisljas o pakovanju. Sta si to pokazao u Nemackoj kad je umor , dozive novi debakl. Nismo mi ludi. Izadji sa takvom igrom grobarima na parket pa ce da nas napune kao kobasicu sa ovim makedoncem.

  • Дража

    8. novembar 2020 | 23:18

    Које муке?! Рутинска победа!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA