≫ 

Denver nahvalio Srbina pred draft: Da li je vreme za Poku-maniju? Jokić ga već dobro zna...

Sve više se priča o momku koji je do sada nastupao za Olimpijakos

  • 2
Aleksej Pokuševski Foto: MN Press

Denver Nagitsi predstavili su Alekseja Pokuševskog,  srpskog talenta kom predstoji NBA draft.

Moguće je da tim Nikole Jokića draftuje momka koji je do sada nosio dres Olimpijakosa, čak je i predstavljen uz zanimljivo pitanje.

- Da li Poku-manija dolazi u Denver? Ovo je priča o Srbinu koji dosta intrigira uoči drafta - naveo je Denver uz video snimak analize Kristofera Dempsija, košarkaškog analitičara i reportera.

- Visok je 214cm i trči kao gazela, vrlo je pokretan igrač i mlad, ima tek 18 godina i dolazi iz Srbije, pa Nikola Jokić sigurno dobro zna ovog momka. Trenirao ga je i u kampu "Košarka bez granica" - rekao je Dempsi, navodeći još kako je Pokuševski prilično polivalentan igrač, dobar u šutu za tri, bloku, tranziciji i nije klasičan igrač na postu, jer voli da bude licem okrenut ka košu.

Sigurno će ovakve reči prijati Pokuševskom i biti mu motiv da se pokaže, nema dileme da će mu prvi fokus biti da poradi na fizikalijama kako bi svi košarkaški kvaliteti mogli da dođu do izražaja.

Nedavno su ga nahvalili i Vulvsi, koji biraju 1. i 17. pika. Denver bira 22. igrača na draftu, a sve će biti poznato 18. novembra.

Video: Najzanimljiviji trenuci prvog poluvremena meča KK Crvena zvezda i KK Koper Primorska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    10. novembar 2020 | 10:22

    Srbija baš nema mladih talenata... Kako da ne.? Lupetanje pojedinih bivših legendarnih igrača sa prostora bivše Jugosalvije nema granica. Ti ljudi definitivno više ne prate košarku, kada mogu takve izjave da daju i misle da je košarka u Srbiji počela sa njima i da se završila sa njima.

  • Kimi

    10. novembar 2020 | 15:16

    Uz Jokaru, dobijamo još jednog vrhunskog igrača.Srećno, Aleksej!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA