≫ 

Uniks gubio 17 razlike, pa pobedio: Tehnička i nesportska u poslednjih 17 sekundi presudili Turcima

Ruski tim sada ima skor 4-2 pred dolazak u Beograd

  • 0
KK Uniks Printskrin: Twitter/@EuroCup

Košarkaški Uniksa pobedili su ekipu Baščešehira u Istanbulu rezultatom 70:67, iako su u jednom trenutku imali čak 17 poena zaostatka!

Ruski tim je odigrao katastrofalnu prvu deonicu koju su izgubili sa 22:7, ali su u nastavku meča topili prednost iz minuta u minut.

Na 17 sekundi do kraja Uniks je imao vođstvo 65:64, kada je Burak Jildizi dobio tehničku grešku koja je goste odvela na 68:64. Pogodio je domaćin potom i trojku za 68:67, da bi Aldridž nesportski faulirao Džamara Smita koji je bio precizan sa linije penala za kraj.

Upravo je Smit bio najefikasniji sa 17 poena i 5 asistencija. Džon Braun je dodao 13, Okaro Vajt 10, a Nejt Volters osam poena, uz 4 asistencije.

U domaćoj ekipi Erik Grin je zabeležio 23 poena, Džamal Džons 14, Burak Jildizli 13 i Džoš Ovens 11 poena.

Uniks sada ima skoro 4-2 pred dolazak Partizanu naredne sedmice, dok je turski tim bez trijumfa i na rubu je eliminacije.

Podsetimo, Partizan je svoj meč 7. kola trebalod a igra u sredu sa Venecijom, ali je on odložen zbog velikog broja zaraženih koronom u italijanskom timu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA