≫ 

Košarkašice Srbije protiv Litvanki kreću u pohod na plasman na EP

Selektorka Srbije Marina Maljković istakla određene probleme koje ima naša selekcija

  • 0
Sonja Petrović košarkašica Srbije Foto:MN Press

Košarkašice Srbije danas od 16 sati  u "balonu" u Istanbulu, odigraće prvu od dve kvalifikacione utakmice za EP 2021, a prvi protivnik u dvorani "Ahmet Džomer" biće reprezentacija Litvanije.

Utakmicu će drirektno prenositi RTS

Selektorka Marina Maljković rekla je da tim ide na pobedu.

- Naše igračice u ovom trenutku imaju mnogo manje utakmica ove sezone nego Litvanke. To nam predstavlja problem, ali ni prvi, ni poslednji put kada je reprezentacija Srbije u pitanju da imamo neke čudne situacije ispred nas - rekla je Maljković za sajt KS S.

- Pokušaćemo da se suprotstavimo tome i da iznesemo priču do kraja. Kako je svima, tako i nama… Znate da sam osoba koja ne trpi nikakvu vrstu kuknjave i plača, već gledam samo da nađem rešenja. To je moj posao. Ti neredovni treninzi znaju da budu veliki problem.

- Kod nas nema Tine Krajišnik, eto ni Ana Dabović zbog povrede nije sa nama u ovom ciklusu. Nije imala redovne treninge u francuskom prvenstvu i povredila se. Uprkos svemu tome mi, naravno, idemo kao i uvek na pobedu. Pokušaćemo da nađemo rešenje, da se suprotstavimo Litvaniji i iznesemo naše prednosti na sto - zaključila je Maljković.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA