≫ 

Nedović povređen, Panatinaikos ide na Efes bez najboljeg igrača?

Možda ipak zaigra

  • 2
nemanja nedović Foto: MN Press

Srpski košarkaš Nemanja Nedović nije siguran hoće li se oporaviti za utakmicu koju njegov Panatinaikos igra protiiv Anadolu Efesa u Evroligi.

Trener "zelenih" Jorgos Vovoras nije precizirao hoće li igrati protiv Efesa bez svog najefikasnijeg igrača, ali se zna da je Nedović propustio trening ekipe u četvrtak.

Dvadeset devetogodišnji bek, koji je sezonu u atinskom velikanu počeo u sjajnoj formi, povređen je, pa će klub na dan meča saopštiti da li će Nedović napasti Efes i njegovu spoljnu liniju, čiji je deo i Vasa Micić.

On ove sezone ima prosečno 15,6 poena po meču, a do sada je odigrao pet mečeva u Evroligi. Uz to ima 3,2 asistencije i 2,8 skokova u proseku.

I ranije je imao više problema sa povredama, gotovo tokom čitave karijere. Sa druge strane, za Efes izvesno neće igrati Brajant Danston. Utakmica Panatinaikosa i Efesa se igra u petak od 20 sati.

Video: Najzanimljiviji trenuci prvog poluvremena meča KK Crvena zvezda i KK Koper Primorska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    12. novembar 2020 | 19:05

    Dugo nisi. Steta, veliki kosarkas je mogao postati, ali povredjen, na svakih mesec, dva.

  • Putin R.S

    12. novembar 2020 | 21:17

    A kada nije povredjen?? Ja ni jednu normalnu vest o njemu nisam procitao u poslednjih nekoliko godina osim o povredama. Od cele dosadasnje karijere on nije odigrao ukupno jednu celu sezonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA