Ne mislim o Kampacu dok se spremam za Zvezdu: Laso ne očekuje lagan posao ni bez navijača u Beogradu

Trener Real Madrida Pablo Laso kaže da ga ne zanima Fakundo Kampaco, bek Real Madrida u trenutku kada se priprema za utakmicu sa Crvenom zvezdom

  • 0
FACUNDO CAMPAZZO Arhivska fotografija, Fakundo Kampaco, Foto: MN Press

Već neko vreme se piše o odlasku Kampaca u najjaču ligu na svetu i očekuje se da on ode nakon 20. novembra kada se otvori trejd period u NBA.

- Trenutno, Kampaco mi je na listi briga "na nuli". Posle svega što se desilo ove godine ne mogu da razmišljam dalje od sledeće utakmice - rekao je Laso pred meč sa Zvezdom u Evroligi.

- Šta god se desi, ideja ovog tima ne sme da se menja, bez obzira na činjenicu da ne volim da menjam igrače čisto da bih ih menjao - dodao je trener "kraljevskog kluba".

U prilog ovoj tvrdnji ide i činjenica da je Laso doveo samo jednog igrača Alberta Abaldea iz Valensije, a stigao je i Karlo Alosen posle pozajmice u Saragosi.

Kampaco, verovatno najvažniji igrač Reala se oprašta od kluba i verovatno će ili u Minesotu Timbervulvs ili u Dalas Maverikse. Tamo bi zaigrao sa Lukom Dončićem, koji je ranije igrao u Realu.

- Veoma komplikovano gostovanje. Igranje u Beogradu je uvek bilo teško, čak i kad nema publike. Veoma agresivan tim, sa rotacijom koja koristi mnogo igrača. Uprkos tome što smo imali dve pobede, mislimo da neće biti lako - rekao je Laso. Da podsetimo, taj meč počinje u petak u 19 časova.

Video: Najzanimljiviji trenuci prvog poluvremena meča KK Crvena zvezda i KK Koper Primorska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA