≫ 

Trinkijeri odbio da komentariše Lučića: Italijan ostao dosledan pravilu kog se držao i u Partizanu

Ništa pojedinac, samo tim

  • 2
Andrea Trinkijeri Printskrin: BC Partizan

Trener Bajern Minhena Andrea Trinkijeri odbio je da prokomentariše učinak Vladimira Lučića u pobedi nad Valensijom.

Andrea nije hteo da ističe svoje igrače ni dok je bio na klupi Partizana, iako je Lučić u petak uveče poenterski odskočio od ostalih iz Bajerna, izuzev Cipsera.

Bajern je pobedio špansku ekipu sa 90:79, a Lučić je imao 22 poena, sedam skokova i dve asistencije. Pol Cipser ga je ispratio sa 20 poena i četiri skoka. Na pitanje o učinku srpskog igrača Trinkijeri je ostao "zakopčan".

- A-a, ne. Ne komentarišem pojedinačne učinke svojih igrača. Ovo je timska pobeda, a imao sam i druge košarkaše koji su se pokazali. Mogu da vam navedem još trojicu, četvoricu igrača koji su uradili velike stvari za nas.

- Znate, kad spojite dve, tri, četiri ili pet malih stvari, onda se one velike dese, a imao sam mnogo igrača koji su radili te male stvari kada je bilo važno - objasnio je Trinkijeri.

Nemački tim je nastavio da iznenađuje na startu nove sezone i do sada iz osam utakmica ima šest pobeda. Samim tim je na drugom mestu Evrolige, dok Lučić igra jednu

Video: Grobari pevali Silovo si Zvezdu, Novice: Pogledajte reakciju Veličkovića i Trinkijerija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA