≫ 

Šćepanović se oglasio prvi put posle otkaza u Partizanu, i istakao 4 jaka izgovora za neuspeh

Bivši trener crno-belih imao je mnogo zanimljivih konstatacija u vezi svog rada

  • 16
Vlado Šćepanović Foto: Marko Jovanović

Vlado Šćepanović se posle napuštanja mesta trenera Partizana oglasio prvi put i ispričao svoju verziju viđenja rada u tom klubu.

Šćepanović je u intervjuu za Mozzartsport govorio o privrženosti klubu i osvrnuo se na rezultate i na jačinu tima. Crnogorski trener je takođe istakao nekoliko izgovora za loše rezultate poput da ekipa nije jača od prošlosezonske iako je ostalo 90% igrača u timi, nedostatak navijača, kao i malo vremena za pripreme.

- Partizan je moja druga kuća i ne pada mi na pamet da kažem ikada bilo koju ružnu reč o klubu.

- Ali, zamena teza je da je sadašnja ekipa bolja od prošle, što sam i rekao u startu. Uz to, nismo trenirali šest meseci, bili smo bez podrške navijača, a svi znamo da oni čine tim bar 30 odsto boljim, pa je na videlo dolazio individualni kvalitet igrača.

- Ali i to smo polako postavljali na mesto. Treba vreme, da igrači shvate da je, uz trenerovu krivicu za poraz, jer je trener uvek kriv, nešto i do njih kada u završnici sa Huventudom promaše pet otvorenih šuteva, ili zicer, kada bespotrebno naprave faul na centru - rekao je Šćepanović za Mozzartsport.

Susret u Badaloni, kao i poraz protiv Budućnosti umnogome su pokrenuli traku koja je Šćepanovića vodila van Partizana.

Vlado Šćepanović i Nemanja Gordić Printskrin_: Instagram TechsportsrbiaTv

- Pa, verovatno bi bilo drugačije da smo ta dva meča dobili. Ali, ne zaboravite da se naša svaka pobeda omalovažavala, a svaki poraz predstavljan kao katastrofa. Je l’ stvarno neko mislio da je realno da posle samo četiri pripremne utakmice vežemo deset pobeda?

Pa, protiv Budućnosti, koju smo jedva dobili prošle godine pred punim tribinama, imali smo četiri puta ‘dobijen meč’, dok smo bez najboljeg napadača i defanzivnog igrača ubedljivo pobedili Cedevitu koja nas je prošle sezone ponizila u Ljubljani i izgubila u poslednjoj sekundi u Beogradu.

- Pogledajte, bez trunke želje da omalovažim Sašu Filipovskog, čiji rad izuzetno cenim, uspeh protiv Cedevite je u medijima okarakterisan tek kao pobeda, a Zadar je ’razbijen’… Zašto? - pita se Šćepanović.

Video: Šćepanović: Veliki sam optimista, moramo dati sve od sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    15. novembar 2020 | 12:58

    Šćepanović je ginuo za Partizan dok je igrao zato nije lepo da bilo šta ružno kažemo o njemu. Kao trener je neiskusan i tu nema opet šta da mu se zameri. Šćepanoviću nadam se jednog dana da dodješ kao trener u Partizan kada stekneš iskustvo u poslu. Za razliku od Šćepe kome želim sve naj bolje Pekoviću koji je bio u Partizan sa zadatkom da istera Duška Vujoševića i uništi Partizan želim da ga više nikada ne vidim na tribinama a kamoli da dodje na rad u Partizan. Peković bruka i izdajica u spregu sa duhom i Čovićem.

  • Neutralni

    15. novembar 2020 | 14:27

    Ja sam podržavao Šćepu i kad je gubio... Ako se sećate moih komentara, mislim da je olako smenjen... Šćepa je pravi izbor za Partizan na duže staze. Momak je grobar do koske, imao je tu nesreću da izgubi od Budućnosti nesrećno, i u Španiji isto. Da je koim slučajem dobio te utakmice druga bi priča bila. Šćepo hvala za sve💪💪💪

  • Nbgg

    15. novembar 2020 | 13:36

    Jesam zvezdas ali moram da kazem da je Vlada pravi covek koji voli svoj klub, cuvajte ga grobari malo je takvih ljudi kojih novac nije promenio....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA