≫ 

"Trinkijeri mi savršeno odgovara": Lučić objasnio svoj MVP uzlet ove sezone

MVP kola Evrolige igra svoju najbolju sezonu u karijeri, a za to je zaslužan bivši trener Partizana

  • 1
Vladimir Lučić Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Bajerna iz Minhena Vladimir Lučić rekao je da mu je drago što igra dobro i što njegov tim pobeđuje u Evroligi.

Spski košarkaš u pobedi svog tima protiv Valensije (90:79) u 8. kolu Evrolige imao je učinak od 22 poena, sedam skokova, dve asistencije i isto toliko ukradenih lopti, što mu je donelo indeks korisnosti 35 i titulu MVP-ija te runde, drugu u dosadašnjem delu EL.

Međutim, to nije sve, jer Lučić ove sezone briljira sa 15 poena u proseku i 4,9 skoka.

- Što se tiče društvenih mreža, nisam video pohvale i postove jer nemam društvene mreže. Po pitanju toga sam izolovan, ali drago mi je naravno što igram dobro. Odlično se osećam i zadovoljan sam što Bajern pobeđuje- rekao je Lučić u intervjuu za MaxBet sport.

Ekipa Andree Trinkijerija je na drugom mestu na tabeli EL sa šest pobeda i dva poraza, a Lučić ističe da su svi izananđeni njihovim partijama.

- Preko leta smo doživeli velike promene, došao je Andrea i sve se nekako brzo sklopilo. Pronašli smo hemiju i za sada odlično igramo, odlično treniramo. Rad sa njim mi baš prija, savršeno mi odgovara. On je neko ko uvek insistira na detaljima. Sprema najsitnije detalje, a ja u takvom sistemu najbolje funkcionišem - istakao je Lučić.

Lučić navodi da je Bajernov cilj je osvajanje titule u Nemačkoj, da u EL nastave dalje, a kada su lične ambicije u pitanju kaže da je gladan upeha.

Video: Lućić posle sukoba sa navijačem Zvezde: Volim ovakvu atmosferu, motiviše me

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA