≫ 

Propada dogovor Kingsa i Baksa: Bogdanović odbio trejd u Milvoki?

ESPN je isprva javio kao da je gotovo sve rešeno

  • 1
Sakramento Kings Foto: AP/Tanjug

Srpski bek Bogdan Bogdanović možda ipak neće u Milvoki Bakse iz Sakramento Kingsa, javlja Sem Amik s portala "The Athletic".

Amik kaže da su pregovori Kingsa i Baksa u opasnosti jer Bogdanović nije za sada pristao na trejd, pa je ovaj posao "na ivici", a ishod neizvestan.

To je Amiku rekao neko iz uprave Baksa, dva dana nakon što je delovalo kao da će do Bogdanovog prelaska sa zapada na istok NBA lige doći.

U ponedeljak su Baksi pristali da trejduju za beka Nju Orleansa i da potpišu Bogdanovića kako bi ojačali podršku Janisu Adetokumbu.

Milvoki je trebalo da pošalje Dontea DiVinćenca, Ersana Iljasovu, Džastina Džejmsa i Di Džej Vilsona u Kingse u zamenu za Bogdana, s tim što je Iljasova centralni deo dogovora.

Bogdanović, ograničeno slobodan agent ne može zvanično da bude trejdovan pre vikenda kada timovima postaje dopušteno da potpisuju ugovore.

Srbin je ove sezone imao 15,1 poen uz 3,4 asistencije i isto toliko skokova u proseku po utakmici, dok je šutirao 37,2 odsto van linije 7,25 metara.

Mada je bilo očekivano da Bogdan brže-bolje pređe u jače Bakse iz slabijih Kingsa, to se nije desilo, ali Milvoki i dalje ima šansu da ubedi beka "Kraljeva".

U petak zvanično počinje prelazni rok za slobodne agente, ali ovakav zastoj sa Bogdanovićem ne prija Baksima jer bi uskoro trebalo da potpišu i supermaks ugovor Adetokumbu.

Da podsetimo, Bogdanović je odbio produžetak ugovora sa Sakramentom koji mu je ponudio četiri godine i 51,4 miliona dolara, pre sezone 2019/2020.

Video: NBA zvezda verila Srpkinju, bivšu striptizetu: Samo su se orili Cecini hitovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    19. novembar 2020 | 07:21

    I bolje on tamo ne bi imao mnogo suteva jer sve ide na Janisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA